Kauneuskamari 60+

”Hullun” kosmetologin salongissa…

*sis, mainoslinkin Kicksiin

Oikeassa elämässä hulluja kosmetologeja tuskin edes on! Ainakaan työtä tekemässä, sillä asiakkaat eivät tule epävarmojen kosmetologien luo.

Tuo nimi – Hullun kosmetologin salongissa– oli nimi kirjalle, jonka kirjoitin pöytälaatikkoon rapiat viistoista vuotta sitten

Hykertelin (yksinäni) sitä kirjoittaessani.

Maalasin mielessäni hulluja tilanteita, joissa kosmetologilla menee pasmat sekaisin ja häneltä palaa hihat ja sen myötä myös hermot.

Kosmetologilla oli taikatempuista innostunut tytär, ( Harry Potter fani) ja tytär teki pieniä tepposia äidin hoitolassa.

Jos aineet menee sekaisin, on tuloskin päinvastainen kuin odotetaan, ja siksipä kosmetologi parka oli kovilla…

Tuo aihe tuprusi silloin päästä. Sain siitä irti hauskoja juttuja. Minulla on usein hauskaa mielikuvituksessani… Siis osaan viihdyttää itseäni miettimällä absurdeja tilanteita, tilanteita joissa kaikki menee päälaelleen. Kaikki ne asiat, joiden pitäisi onnistua täydellisesti, ovat oikeastaan pelkkiä rasitteita.

Täydellisesti onnistuja elää pienessä ”kauhuskenaariossa” koko ajan, ja myönnän olleeni sellainen kosmetologin ammatissa. Etenkin ensimmäisinä vuosina saatoin miettiä tekemäni häämeikin silmänrajauksia seuraavan yön… Vaikka ne olivat morsiamen mielestä täydelliset, omasta mielestä ne eivät olleet… Vastuu toisen ihmisen ”Häälookista” oli suuri.

En koskaan kokenut olevani ”tarpeeksi” hyvä, vaikka tekemistäni töistä pidettiin. Ulkopuolelta tulleet kehut eivät koskaan ole riittäneet, olen aina ollut sisältäpäin ohjautuva ja sisälläni asuu ”yr not enough person”

Lohduttauduin vasta silloin, kun kuulin, etten ole aivokirurgi, jonka pöydällä makaa kuoleman kielissä oleva ihminen jonka pelastaminen on minun vastuullani. Tuon lauseen kuultuani tiputin hartiat korvista, ja rentouduin hieman. Jos eyeliner ei ole mieleeni, ei kenenkään maailma siitä kaadu.

Hullutuksille on tilaus, tässä synkässä maailmassa

Hullun kosmetologin salongissa oli ihan paska kirja, myönnettäköön, ja sen takia se sai jäädä pöytälaatikkoon. Toisaalta olen hiton onnellinen siitä, että olen uskaltanut tehdä paskoja asioita. Paskan luominen on joskus hauskaa, kuten tuon kirjan kirjoittaminen oli.

Paskoja luomistöitä tarvitaan. Paskoja ihmisiä tarvitaan. Muuten meillä ei olisi mitään mihin verrata.

Aihe kutkuttaa yhä mieltä, siksi ”Hullu kosmetolgi” tekee entreen tässä blogissa.

Kosmetiikkaan liittyy myös irvikuvat ja tyylittömyydet. Meikkaus on taito, se on maalaus ihmisen kasvoille. Kasvoille, jotka elävät. Ihminen on Canvas ja meikkaaja taiteilija.

Tässä testaan ”hulluna kosmetologina” Maybellinin Tattoo Eye Brow peel of geeliä.

Ostin sen Kicksistä ajat sitten.

Alkuun käytin sitä innokkaasti, mutta sitten se unohtui (muiden ihastusten takia) hetkeksi.

Maybellinin Tattoo Eye Brow on hyvä tuote sellaiselle, jolla on vähän kulmakarvoja

(me 70- luvun muodin orjat, nypimme pois omamme).

Kulmakarvojen pilaaminen muodin mukana, on harmittanut eniten. Siksi ihmisen ei kannattaisi koskaan matkia ”ääri-ilmiöitä” muodissa. Ei mennä mukaan silikoni sotaan muodin vuoksi, ei paisuttaa huuliaan äärimmäisiksi, eikä tatuoida tai lävistää kasvojaan muodin vuosi, ei venyttää korviaan yms.

Ääri-ilmiö ei näytä hyvältä muutaman vuoden päästä. Päin vastoin, ne näyttävät erittäin surullisilta versioita menneistä ajoista, kuten meidän 70- lukulaisten kulmien nyppimisen seuraukset.

Ohessa Hullun kosmetologin video aiheesta Tattoo brown Maybellin.

Jos tahdot itsellesi Tattoo Brownin ( joka on aika hyvä tuote), ohessa *mainoslinkki Kicksiin.

https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/maybelline/meikki/kulmakarvat/kulmakarvageelit/tattoo-brow-peel-off-tint-dark-brown

Tattoo Brownin repiminen ihosta ei tunnu miltään. Pelkäsin, että se vie vähätkin karvat mennessään, mutta ei se vienyt. Ne näyttivät jopa vähän tuuheammilta.

Geeli kuivaa iholle kevyenä, se ei siis tunnu miltään. Se vedetään liuskana pois, ja alta paljastuu värjätyt kulmat.

Aineen vaikuttamisaikaa voi (omien kiireiden mukaan) säädellä. Jos jaksaa pitää pitempään, värikin pysyy kauemmin. Videota tehdessäni pidin noin 10 minuuttia.

Kokeilin Tattoo Brownia myös huulten reunaan. Iän myötä huuletkin katoavat, ja pieni huulten rajan selvennys ei tee pahaa… Toki tuote on tarkoitettu kulmille etupäässä, mutta Youtubessa sitä testattiin myös huuliin ja minä matkin…

Tuote sopii

  • ohutkulmaiselle
  • kulmavärin pitoa etsivälle
  • ääriviivojen paikkaajalle
  • kulmakarvojen täyttäjälle
  • uimarille
  • saunojalle
  • vaatteiden vaihtajalle
  • kuumissa oloissa työskentelevälle
  • laiskalle meikkaajalle

Hulluja fiiliksiä

Vielä kolme päivää työelämää jäljellä. Mieli kiitää vuoristorataa, ja päällimmäinen fiilis on kiitollinen, ja siunattu. On ihan vitsin hienoa olla eläkeläinen, nimenomaan vanhuuseläkeläinen. Eläkekortti on lompakossa. Jihhuuu! Se on kuin uusi ura.

Saan vetää lonkkaa, ja joku maksaa siitä! Apua, se on ennenkuulumattoman helpon kuuloista…

Minulla on pari eläkkeen ohessa tehtävää työtä syynättävänä. Toiseen olen jo lupautunut nollasopimuksella… Saan siis palkkaa vain jos onnistun, en muuten. Tärkeintä on se, ettei kukaan kyttää aikatauluja. Sellaista en enää jaksa.

Mukavaa viikkoa

BTW, jos klikkaat mainoslinkkiä.se ei maksa mitään sinulle, eikä tuo tuloja minulle. Jos ostat linkin kautta, saan siitä pienen komission ja siitä kiitos kaunis.

ByThe<3

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s