Kaunistamisen päiväkirja · Muodissa tänään 60+

Huulipuna Lindexistä?

Teksti sisältää * tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Olen ohittanut Lindexin meikit monta kertaa hieman sekavin tuntein.

Sekavin tuntein, koska olen kosmetologi ja jossain sieluni syövereissä on halu ostaa meikit vain ”alalle vannoutuneista” liikkeistä.

Viime viikolla silmiin osui stoori, jossa Linda Lampenius kertoi tykkäävänsä Lindexin mattahuulipunasta Soft Nude.

Ei siihen muuta tarvittu… Epäilykset roiskahti romukoppaan… Huulipunan voi ostaa vaatekaupasta, jos kerran Lindakin ostaa.

Kunnioitan Linda Lampeniusta koska hän on rehellinen, hän yritti tuoda esille jo ajat sitten totuuksia Peter Nygårdista, mutta hänet lytättiin oikeustoimin.

Osaan himpun verran käsittää miltä tuollainen epäreiluus on voinut tuntua nuoresta viulistista. Kun Linda soittaa Myrskyluodon Maijan, en voi muuta kuin itkeä. Hän on upea, paljon kokenut nainen ja on ansainnut arvostukseni.

Asiasta viidenteen eli huulipunaan…Covidin takia Lindex pitää testerit piilossa, mutta ei se minua hidastanut. Ostin sian säkissä. Olisin ostanut jonkun toisenkin huulipunan jos testerit olisivat olleet käytössä.

Ikääntyneet, valkoiset kasvot saadaan himpun verran pirtsakoimmiksi huulipunalla.

Huuleni ovat luonnostaan aika punaiset, jopa ehkä tummat ja se tarkoittaa sitä, etten voi käyttää siniseen taittavia punia, enkä liian tummia.

💋 Huulet luonnon tilassa. Kuvien laatu on huono, kamerassa on jokin vika!
Nude muuttaa huulet. Ostin Lindexiltä myös pinkin geelilakan.

Suosikkivärini on huulipunassa ehdottomasti koralli, mutta joskus haluan nudet huulet ja silloin ne on saatava!

Jos sinua kiinnostaa Lindan ja minun käyttämä Nude, ohessa * mainoslinkki Lindexiin.

https://do.lindex.com/t/t?a=1200829640&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.lindex.com/fi/p/7563711-11-blank-matta-huulipuna

Huulipuna on kuivahko, kuten mattapunan olettaa olevankin. Se ei tunnu huulilla mitenkään, eli on kuin toinen iho. Se pysyy kohtuullisen hyvin ja se peittää luonnostaan punakat huulet.

Nude sopii voimakkaan silmämeikin kanssa, mutta sopiiko Nude ikäiselleni, se on kokonaan toinen kysymys.

En tiedä, miksi ikä on vedettävä mukaan noinkin pieneen ostokseen kuin huulipuna?

Ostin Lindexistä myös kynsilakan. Geelilakka on pysynyt yllättävän hyvin ja värikin on pirtsakka.

Kuukuppeja Lindexistä

Lindex satsaa naisen kaikkiin puoliin ja yllätys, yllätys sieltä on saatavissa myös kuukuppeja. Mitä enemmän asiaa ajattelee niin onhan se järkevää… Menkat voi alkaa vaateostoksilla ja silloin on päivä pilalla, jos laukussa ei ole tamponia…

Oletko sinä kokeillut kuukuppia? Parempaa kuukautissuojaa ei ole olemassakaan, usko pois. Se on tuhat kertaa hygienisempi kuin tamponi tai side ja veren imelä tuoksu pysyy pois omasta nenästä.

Oi, melkeinpä toivon, että minulla olisi vielä riesana menkat, että olisin voinut ostaa kuukupin. Niin monet lakanat ja alushousut olisi säästyneet, puhumattakaan luonnosta ja rahasta.

Kuukuppi oli käytössäni ennen kuin menkat loppuivat ja siksi voin sitä hehkuttaa. Eka asennus meni vähän pieleen, mutta sen jälkeen kuppi ei tuntunut missään ja piti hienosti pintansa ja vähensi epämukavaa oloa menkkojen takia.

Menkat söivät minua! Endometrioosi ja menkat olivat kuin teurastus keholleni. Pari ensimmäistä päivää elin helvetin kivuissa… Minulla ei ole yhtään hyvää menkka muistoa? Onko sinulla? Voiko menkoista olla hyviä muistoja? Tietenkin voi, jos on pelännyt raskautta…

Onneksi nuo ajat ovat jo ohi.

Ohessa linkki kuukuppiin, jos siitä innostut. Kuukuppeja on kahta kokoa.

* affiliatelinkissäni on isompi.

https://do.lindex.com/t/t?a=1200829640&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.lindex.com/fi/p/8160831-11-blank-kuukuppi-plus

Menkkamuistoihin liittyy vahvasti suklaan syönti!

Toppi, jossa on ihana kaula-aukko

Tänään on ihana päivä. Ilma on aurinkoinen ja hiekka narskuu kenkien alla. Oi, miten rakastankaan kevättä.

Tuntuu oudolta vähentää vaatteita, kun on koko talven oppinut niitä lisäämään.

Talvikengät ja takit, kohta niistä pääsee…

Olen pitkään metsästänyt toppia, jossa olisi tietynlainen kaula-aukko. Lindexin sivuilta se löytyi. Jos sinua kiinnostaa, että minkälaista kaula-aukkoa tarkoitan, käy vilkaisemassa * mainoslinkkini takaa. Linkin klikkaus ei maksa sinulle mitään.

Käsivarret ovat tietenkin tämän ikäisellä ongelma toppien kanssa… Niissä oleva raejuusto vaivaa, mutta toppien päälle voi laittaa farkkujakkua tai villatakkia…

Ohessa *mainoslinkki toppiin.

https://do.lindex.com/t/t?a=1200829640&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.lindex.com/fi/p/8314518-7862-valkoinen-ribbitoppi

Kesä tulee tohisten

Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin ja mieli korkealla?

Olen asunut Seinäjoella kohta vuoden verran ja ajan kulku suorastaan pelottaa… Mihin viikot katoaa? Mihin päivät vierähtää?

Lopuksi pakollinen informaatio. Jos klikkaat * tähdellä merkittyä mainoslinkkiä, se ei maksa sinulle mitään. Jos teet ostoksia linkkini kautta saan siitä pienen komission. Komissio ei vaikuta ostoksesi hintaan, joten voit klikkailla linkkiä rauhassa ja tehdä ostoksia jos siltä tuntuu. Iloista viikkoa sinulle.

Bythe

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s