Kaunistamisen päiväkirja

Testissä lämpöneulaus couperosalle…

Onko sinulla punoittava nenä? Poski? Leuka?

Onko couperosa vallannut ihosi? Niistitkö nenäsi alustan punaiseksi tai puristitko finnin kovakouraisesti`? Lähditkö ulos kovassa pakkasessa pelkällä kosteusvoiteella ja pakkasherra puraisi?

Istuuko poskellasi spideri?

Syitä löytyy monia. Aikuiseen ikään ehtinyt iho on täynnä muistoja ja kaikkia niitä ei halua vaalia. Couperosa on hyvin yleinen ilmiö.

Itselläni couperosaan liittyvät muistot ovat kovakouraista puhdistamista. Poskissa olleet pitkät näkyvät verisuonet tulivat kosmetologikoulun aikoina. Harjoittelimme komedoraudan käyttöä ronskin ottein.

Nenäni on paitsi iso, se on myös erittäin suuri huokoinen ja lisäksi se on punainen, eli siinä risteilee paljon näkyviä suonia sekä alla, että reunoilla.

Halusin niistä eroon.

Lämpöneulaus

Kävin pari viikkoa sitten lämpöneulauksessa poistattamassa vuosikaupalla häirinneet verisuonet nenästä ja sen ympäristöstä.

Miten typerää kärsiä vuosikaupalla jostain? Se on silkkaa energian ja ajan haasketta.

Olen perinyt elämän lottovoitossa (lainattu http://xn--elmntapasymmetria-rqbb.fi/blogista tämä ilmaus) suuren nenän, vaikka pienemmälläkin olisin tullut hyvin toimeen.

Molemmilla vanhemmilla nenät hallitsivat kasvoja ja näin jälkiviisaana mietin, että suvunjatkamis mielessä se oli näköalaton parinvalinta… Heh…

Jos iso nenä on punainen, niin tottahan toki se harmittaa.

Kuka tahtoo olla tenunenä?

Lämpöneulaus kesti puoli tuntia ja kaikki suonet saatiin hoidettiin. Sain 365 hyttysen pistolta tuntuvaa tujausta ihooni ja kosmetologi oli aika varma, että yksi käynti riittää.

Nenän alusta oli herkempää aluetta, mutta olen tunnoton, koska ei edes tippaa tullut silmästä, eikä aivastuttanut.

Tää oli niin helppo juttu, että on ollut turhaa vitkutella häiritsevien punaisten suonten poistamista.

Alla kuvat, joista näet tuloksen.

Lämpöneulaus ei sattunut, ainakaan minulla

Olen tehnyt diatermia hoitoja yrittäjänä ollessani. Se oli erittäin kysytty hoito. Siinä koaguloitiin verisuonet myös. Luokseni ajettiin kaukaa hoitamaan pois punoitukset.

Diatermia ja lämpöneulaus ovat samoja asioita. Molemmissa koaguloidaan turha punaisena näkyvä hiusverisuoni pois ihon alta. Lämpöneulaus on kehittyneempi versio ja siksi tehokkaampi.

Aina ennen kuin menen hoitoon, googlailen keskusteluja aiheesta.Joku kertoi keskusteluissa saaneensa elinikäiset arvet tästä hoidosta.

Mielestäni se on mahdotonta. Toimenpiteellä ei tehdä vauriota ihoon, neula käy ihon pinnalla puhkaisematta sitä. Neulan kärjestä lähtee signaali joka koaguloi turhan verisuonen.

Mikroneulaus on tänä päivänä hyvin käytetty hoitomuoto iholle ja sillä tehdään suurempia vaurioita ihoon, mutta arpia ei siitäkään saa aikaiseksi. Ihon oma parannus järjestelmä parantaa vauriot nopeasti .

Jos joku henkilö on saanut arpeumia ihoonsa tämän hoidon jälkiseurauksena johtuu todennäköisesti siitä, että hän on laiminlyönyt kotihoidon. Hän on laittanut meikkiä heti hoidon jälkeen likaisella sienellä tai muulla työvälineellä.

Hän on itse saanut aikaiseksi tulehduksen ja siinä se. On aika surullista, että haukkujat kertovat kauhutarinoita ja aiheuttavat hallaa hyville asioille.

Toki tekijä kannattaa aina valita huolella.

Tämä hoito on turvallinen ja suositeltava sille joka kärsii näkyvistä hiusverisuonista ihollaan.

Sain yhdellä käynnillä erittäin hyvän tuloksen. Katsotaan kuukauden päästä tarvitsenko toisen käynnin.

Tein hoidon Seinäjoella, mutta missä tahansa paikkakunnalla oletkin, lämpöneulaus on hoidon nimi.

Lämpöneulaus vaatii joskus useamman käynnin…

Maksoin hoidosta 85 e.

Hinnastossa oli kaksi vaihtoehtoa, laaja lämpöneulaus tai pienempi. Pienempi olisi maksanut 50 e.

Lämpöneulaus voi vaatia useamman käynnin ja menen takuulla toisen kerran, jos tarvitsee. Näin helpolla en uskonut pääseväni, joten olen erittäin iloinen, että lopulta varasin ajan.

Meikkiä saa laittaa muutaman tunnin päästä, mutta itse en ottaisi sitä riskiä, että meikkaisin samana iltana.

Pienet ruvet voivat tulla käsitellylle alueelle, mutta ne ovat niin pienet, että niistä ei ole haittaa. Tietenkään rupia ei kannata lähteä repimään tai jouduttamaan pois ihosta.

Maltti on valttia.

Ongelmien poistaminen (olkoon ne ihossa tai muulla elämänalueella) tulee takas elinvoimana ja itsevarmuutena.

Miksi olen aiheesta innostunut ?

Eräs ystäväni kysyi tänä kesänä, että miksi olen niin kiinnostunut itsensä hoitamisesta…

Häntä asia ei voisi vähempää kiinnostaa.

Koin pienen hetken jopa syyllisyyttä siitä, että jaksan laittautua.

 • Se on kutsumus, vastasin.
 • Ammattitauti.

Olen kiitollinen kysymyksestä koska se sai minut pohtimaan asiaa ja jäsentämään itseäni.

Joku tykkää autoista, joku virkkaa tai kutoo, joku marjastaa ja kokkaa, joku juoksee lenkkiä ja joku kokee kutsumusta kehon ja ulkoisen minä vaalimiseen.

Itsensä hoitaminen ja kauniiden asioiden ihastelu on minun elämäni Ikigai. Harrastus, aiemmin ammatti. Ilon tuottaja ja innostaja.

Saan voimaa positiivisista asioista ja esteiden ylittämisestä.

Koen loputonta kiinnostusta siihen miten voi parantaa oloaan ja miten voi tehdä itsestään parhaan version, olkoon ikä mikä on. Monesti asiakkaat sanovat, ettei mikään enää auta tai ei mitään enää kannata kokeilla koska on jo vanha. Se on bullshittiä… Jokainen hetki, joka lisää elämään iloa on painossa kultaa.

Mukavaa syksyä sinulle<3.

Älä anna pimeyden lannistaa. Ihmiset saavat taas matkustaa. Thank God!

bythe<3

iirispiiris

7 vastausta artikkeliin “Testissä lämpöneulaus couperosalle…

 1. Ok kiitos. Mulla on kyllä superherkkä iho vissiinkin, mutta joo toivottavasti nuo verisuonet tai purkaumat häviää, koska ne näkyy nyt kyllä paremmin kuin ennen hoitoa. Rupia ei ole ollenkaan, jotain yksittäisiä pisteitä.

  Tykkää

  1. No toivotaan, että parantuu. Hetken ne näkyy paremmin. Tai ne nousee esiin ja sitten häviää. Aineenvaihdunta toimii suht hitaasti kasvoilla, joten peukut pystyyn, että toipuminen on yhtä hyvä kuin minulla👌♥️

   Tykkää

 2. Hei, olisin kysynyt kauanko kesti, että kasvot olivat ”parantuneet”? Mulla on nyt toimenpiteestä 4 pv, ja punoitus aika voimakasta. Lisäksi mielestäni nuo verenpurkaumat ovat näkyvämpiä kuin ennen toimenpidettä. Mietin että onko pysyvää vai onko tässä parantuminen kesken..

  Tykkää

  1. Punaisuus mulla kesti 2 h, ja parantuminen 1 viikon. Tuli ihan pieniä rupia. Suonet häviää ekaks ja tulee esiin ja sitte himmenee. Tulos on nähtävissä parhaiten kun iho uusiutuu ja sen uusiutumisprosessi on 30 pv… Kaikki ollaan yksilöitä ja ihon herkkyys on erilainen. Toivottavasti parannut pian.

   Tykkää

 3. Hei, kiitos taas hyvästä kirjoituksesta. Tästä inspiroituneena minäkin tilasin ajan samaan hoitoon ja paikkaan. Olen tätä pitkään miettinyt, mutta omalta paikkakunnalta en ole löytänyt sopivaa paikkaa ko. hoitoon. Ikää itselläkin kohta 60 ja couperosa valtaa koko ajan enemmän alaa naamasta. Osa, ja ehkä suurin syy aurinko

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s