Kaunistamisen päiväkirja

Suuret ihohuokoset piiloon pohjustajalla?

*sisältää mainoslinkkejä

Oi, elämä. Ei se ole suurista huokosista kiinni, mutta … Istahdin ystäväni autoon ja päätin vilkaista meikkiä apukuskin peilistä. Silmälasit jäivät kotiin ja lainasin ystävän vahvempia laseja. Avasin apukuskin peilin korjatakseni huulipunaa, nojauduin taakse penkissä ja ällistyin näkyä. Laajat huokoset olivat hotkasseet meikkivoiteen sisälleen.

Näytti kuin nenään olisi porattu reikiä ja niiden pohjalle ripoteltu kurkumaa tai kanelia. Jotain ruskeaa kuitenkin.

Olin menossa tapaamaan ystävää, jota en ollut nähnyt 8 vuoteen!

Olkoon tabu tai ei, me naiset pukeudumme, meikkaamme ja laittaudumme myös toisiamme varten.

Miesparat luulevat, että pynttäydymme heitä varten ja antaa heidän luulla. Joskus tietenkin heitäkin varten laittaudumme, mutta yleensä itseä ja ystävättäriä varten enemmän.

Haluamme näyttää parhaalta mahdolliselta, jotta ystävättäret tunnistavat meidät vielä vuosien jälkeen, eikä kukaan lausu esim…

  • voi, tässä juuri muistelin kuinka sievä olit, nyt en meinannut tunnistaa, mutta sinä se siinä, voi ei!

Elämä on hyvin, jos laajentuneille huokosille on aikaa

On selvää, että elämä on hyvin jos on aikaa miettiä huokosten kokoa, eikö vain?

Huokoset kasvavat iän myötä, kuten kaikki muukin meissä. Ei huokoset kasva siksi, että vuosia tulee lisää, vaan siksi että iho veltostuu.

Useimmiten huokoset kasvavat näkyviksi sekaihoisilla ja rasvaisen ihon omaavilla.

Huomaan tässä kirjoittaessa, että suurimmat murheet on kai ohi, kun on aikaa miettiä huokosten kokoa.

Suuret huokoset, meikki vai ei ?
Huokosten häivytykseen?

Olisiko ongelmaan olemassa ratkaisu – pohjustaja?

Päätin ostaa itselleni pohjustajan. Primer tekee pinnan, jonka päällä kaikki näyttää paremmalta.

Olet varmaan kuullut tasoite tapeteista? Muhkuraisen seinän päälle voi laittaa kerroksen tasoitetapettia ja sen jälkeen maalata tai tapetoida ja primer toimii just samoin.

Pakko hämmästellä, miten ihmeessä olen voinut elää ilman sitä?

Haluaisin käyttää meikkivoidetta silloin tällöin, mutta ilman pohjustajaa se on vitsien vitsi.

Primerin avulla meikki on siisti ja huokoset kadonneet.

Miten primer toimii?

Tämä on hyvä tietää!

Pohjustaja ei paranna, eikä pienennä huokosia!

Pohjustaja tekee vain illuusion. Se yksinkertaisesti täyttää huokoset ja saa siksi ihon näyttämään paremmalta.

Pohjustaja tuntuu silkkiseltä sormien välissä ja se uppoaa koloihin silottaen pinnan.

Jos pohjustajaa käyttää säännöllisesti kannattaa puhdistaa iho ammattilaisella, sillä pohjustaja voi kerääntyä huokosiin kuten tali.

Yksi ihana hoito kosmetologin penkissä pulpahti mieleen, käypä vilkaisemassa blogissa miten paljon huokoset pienentyvät happo hoidolla, ohessa linkki blogiin hoidosta jonka otin ennen Koronaa.

https://freegrannynanny.com/2020/02/09/oletko-jo-tutustunut-holyland-hoitoon/

Joskus ärsyttää lisämyynti…

Marssin Kicksiin Primer ostoksille. Olen ihastunut Kicksiin siksi, että siellä on monia uusia ja minulle tuntemattomia brändejä ja pidän muutenkin Kicksin valikoimaa laadukkaana.

On mainittava, että olen taatusti ärsyttävä asiakas kosmetiikka myyjille, koska olen helvetin nokkava besserwisser… En haluaisi myöntää tätä ja hävettää jopa kertoa siitä, mutta sellainen olen.

Kaupassa haluan vastauksia kysymyksiin, enkä halua tuhlata aikaani sivupoluille, siksi kerron aina aika suorasukaisesti mitä tulin etsimään ja odotan yhtä suorasukaista vastausta.

Myyjä meni sivupolulle, eikä heti lähtenyt esittelemään primereitä vaan, ryhtyi kyselemään miten puhdistan ihoni…

Ärsyynnyin…

Hänen olisi pitänyt ensin esitellä minulle primer ja kertoa siitä ja sitten hän olisi voinut puoli huolimattomasti tiedustella mitä putsareita käytän.

Lisämyynti tuli siis väärässä kohdassa ja siksi se ärsytti.

Olen näköjään nykyään se vanha kettumainen akka, joka yrittää päteä ammatissaan edes ostajan puolelta. Vähänkö säälittävää… Tähän on tultu.

Olen myös alkanut epäillä, että dementia on tulossa, koska välillä käyttäydyn oudosti.

Pohjustajan lisäksi lähti kaksi tuotetta kotiin

Ostin myyjän ehdottaman Primerin, koska se tuntui sopivalta iholleni. Halusin nimenomaan Primerin, joka häivyttää huokoset, enkä pelkkää pohjustajaa. Niitä on nimittäin kahta lajia.

Suuret huokoset, meikki vai ei?
Suuret huokoset- varokaa!

Sitten ostin silmänympäryysvoiteen levittäjän, vaikka olin vain yksillä ostohousuilla matkassa. Harvoin hairahdun heräteostoksiin.

Ajattelin aamuja. Yön tahmeita silmiä, jotka eivät heti virkisty. Tajusin, nähtyäni kultaisen pallopäisen spaattelin, että se voisi herätellä nopeammin. En käy pahemmin juhlissa, joten saan luxusta aamiaispöytään kultaisesta spatulasta!

Suuret huokoset, meikki vai ei?
Nesteiden kuljetusväline
Suuret huokoset, meikki vai ei?
Uusi lelu virkistää

Ostin myös Gua sha Toolin… En voi jäädä kelkasta tässä kohtaa. Kaikki guashaa nykyään. Gua sha on monipuolinen ja sydämen malli ei ainoastaan symboloi rakkautta, vaan leuan reuna voidaan työntää sydämen väliin ja sillä saadaan leukalinjaa kiinteämmäksi.

Gua sha tool virkistää ja tunnen kuinka turvotus ajautuu sen alla pois myös poskista ja kaikkialta. Kuulin, että joku oli lievittänyt synnytyskipujaan Gua sha:n alla.

Ihonhoito on minulle rakas asia. Ja nämä pienet työkalut antavat vaihtelua ja lisäarvoa arkiseen puuhaan.

Laitan sinulle *affiliatelinkit näihin tuotteisiin jos haluat mennä katsomaan niitä Kicksin sivuilta.

Tässä sinulle *affiliatelinkki primeriin, ihon tasoitetapettiin.

https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/smashbox/meikki/meikkipohja/primer/photo-finish-pore-minimizing-primer-30-ml

Suuret ihohuokoset, meikki vai ei?
toimii, minimize pores

Sitten *affiliatelinkki Gua Sha tooliin. Se on ruusukvartsia. Jos kivien henkiä lähtee tutkimaan, tämä rauhoittaa ja rentouttaa.

https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/kicks-beauty/ihonhoito/kasvojenhoito/kasvojenhoitotarvikkeet-kasvorullat/gua-sha-tool

Suuret huokoset, meikki vai ei?
Tämä pieni virkistäjä vie turvotukset pois

Tässä * mainoslinkki kultaiseen spatulaan. Käy vilkaisemassa, eipä se ole hinnalla pilattu, eikä se ole aitoa kultaa. Teräs ihoa vasten aamulla on aina kylmää ja onhan tuota kaunis katsella. Silmänympärystuote pysyy puhtaampana kun otat sitä spatulalla.

Suuret huokoset, meikki vai ei?
retkahdan joskus ulkonäköön

https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/kicks-beauty/ihonhoito/kasvojenhoito/silmanaamiot/eye-and-face-spatula-gold

Mites sun kaapit, löytyykö sieltä primer, vai oletko tyyppi jolle kosmetologit ovat sanoneet, että sun huokoset ovat todella tiukat?

Onneksi olkoon jos kuulut tuohon ”kosmetologien ihonpuhdistus painajaiseen” eli olet se tiukkojen huokosten omistaja, sinun huokosesi eivät koskaan varmasti tarvitse primeriksi huokosia häivyttävää, voit käyttää sellaista primeriä joka muuten vain tasoittaa.

Jos taas omistat isot huokoset kannattaa muistaa happohoidot ja sisäisesti myös kollageenilisät. Retinolituotteet ovat myös huokosille aika armottomia ja kylmällä vedellä olisi hyvä aamu avata, jolloin huokoset sulkeutuvat.

Käytätkö sä mitään apuvälineitä ihonhoidossa?

Laajat huokoset, käykö meikki?

Lopuksi vastaus otsikon kysymykseen. Meikkivoide ei todellakaan peitä suuria huokosia, jos meikkivoide on nestemäinen, se uppoaa huokosiin ja tekee ruman efektin, siksi primerin avulla voi käyttää aikuiselle iholle suunnattua meikkivoidetta.

CC- voide sopii paremmin ja myös sen alla voi käyttää primeriä. Aamuisin, jos on vieraita ja ujostuttaa olla ilman meikkiä, sipaise Primeriä huokosiin, iho näyttää heti tasaisemmalta. Lycka Till!

Syksy on todellinen ja käsillä ja kesä melkeinpä takana. Siltä se jo tuntuu.

Pysyhän terveenä ja hyviä hetkiä just sulle olipa sinulla huokosia tai ei!

bythe<3

iirispiiris

*affiliate linkki on ns. mainoslinkki. Linkin klikkaaminen ei tuota kuluja sinulle, eikä tuloja minulle. Jos teet ostoksia linkkini kautta, saan siitä pienen komission kirjoitus palkkaa ja kiitän siitä sinua kauniisti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s