Kaunistamisen päiväkirja

Leikkaus…vai hyvä silmänympärysvoide?

*sis. silmänympärysvoide mainoslinkin

Pitäisikö rynnätä leikkaukseen, jos kuulee näitä kommentteja…sä näytät niin väsyneeltä, oletko valvonut?

En lainkaan, sanon närkästyneenä. Olen nukkunut erinomaisesti.

Aaa, näytät niin väsyneeltä.

No hitot, onpa alku keskustelulle, ajattelen kiukkuisena ja mielessä kehrännyt hyvä fiilis katoaa.

Nuorempana törmäsin usein näihin tervehdyksiin, varsinkin hyväunisten öiden jälkeen. Hyväunisten öiden jälkeen silmät turposivat.

Joskus kommentoijat ampuvat toisen itsetunnon alas hetkeksi ja se ei tunnu kivalta.

Silmänympärysvoide ennalta ehkäisee

Olen ammatiltani kosmetologi, mutta laiminlöin silmänseudun hoitamisen pitkälle – pitkälle!

Miksikö tein niin?

Ehkä syynä oli uskomus… Nuoruudessa kuuli juttuja silmänympärystuotteista ja niiden turvottavasta vaikutuksesta. Pelkäsin turvotusta ja siirsin silmänympärystuotteiden käyttöä hamaan tulevaan. Käytin niitä satunnaisesti ja unohdin taas.

Menkkojen aikana silmät piti kaivaa esiin nestepatjojen seasta ja kyllä sellaiset vesipatjat painoivat niin mieltä kuin näkökenttääkin.

Sitten viisikymppisenä tuli herätys. Pum! Olin työssä Helsinki-Vantaa Lentokentällä huippubrändin edustajana ja kaikki kollegani ja Finskin työntekijät olivat toinen toistaan kauniimpia sirkeäsilmiä.

Tunsin itseni pussirotaksi heidän rinnallaan.

Sulautuakseni tuohon joukkoon ja saadakseni kaupaksi silmänympärystuotteita päätin ryhtyä käyttämään niitä. Sain ammattini puolesta kokeilla alan parhaita mahdollisia, joten mikäs siinä.

Huomasin, että ne toimivat!

Hyvä silmänympärystuote hidastaa ikääntymistä

Olen perinyt velton ihon silmän seudulle molemmilta vanhemmilta ja sen seurauksena yläluomeni operoitiin noin 20 vuotta sitten.

Veitsi vai hyvä silmänympärysvoide?
Tadaa!

Ellei niin olisi tehty, tuskin näkisin roikkuluomieni alta mitään. Äitini luomet leikattiin perheessämme ensin lääkärin määräyksestä.

Se rohkaisi minuakin. Sain jopa Kelalta siihen korvauksen. Sitten leikattiin sisareni ja lopulta myös isäni luomet, ennen kuin hän kuoli.

Ollaan lurppaluomista sukua!

Luomeni ovat jälleen roikkuvat ja tiedän, että ilmeeni virkistyisi heti jos luomet operoitaisiin, mutta en koe asiaa vielä ajankohtaiseksi.

Silmien säihke on palautettavissa

Tunnen erinomaisen plastiikkakirurgin, joka tekee kaunista jälkeä. Hänelle menisin jos luomet operoisin. Tämä taitava kirurgi toimii Suomessa Hyvinkään Sairaalassa korjaten mm. rintoja, mutta hänellä on oma klinikka Tallinnassa ja hinnat siellä tietenkin edullisemmat.

Itseen sijoitettuja rahoja ei koskaan kadu. Niillä saa laatua elämäänsä. Aina voi pihistää vaikka itsetuhoa aiheuttavista asioista, liiasta herkuttelusta, juomisesta, juhlimisesta ja tupakoinnista.

On jännää, että kulttuurimme hyväksyy itsetuhoisiin asioihin rahan läträämistä, mutta kammoksuu hyvinvointiin tai ulkonäköön tuhlaamista. Olen siitä eri mieltä. Oma peilikuva pitää miellyttää.

Lääkärivalinnat tekee jokainen itse ja usein nämä ovat kemiajuttuja. Kävin alaluomiani konsultoimassa eräällä mieslääkärillä ja en olisi voinut antaa hänen operoida niitä.

Luottamusta ei syntynyt. Mies on alan parhaita Suomessa, eikä moitetta missään, mutta minua hän ei olemuksellaan vakuuttanut.

Konsultaatiot ennen leikkauksia ovat tärkeitä ja itseään pitää siinä kuunnella, eikä ketään muuta. Operointihetki on aina jännittävä ja kemian ja luottamuksen pitää olla silloin saumaton.

Jos haluat käydä katsomassa, alla on Maren klinikalle linkki. Mare ei tiedä, että suosittelen häntä, joten tämä ei ole mikään maksettu mainos.

Mare Malvalla on huikea ansioluettelo ja paljon kokemusta ja olen nähnyt paljon hänen töitään. Se riittää vakuuttamaan minut.

Uskon kuitenkin, että aihe kiinnostaa monia meitä aikuisia naisia ja monet kaipaavat näitä suosituksia.

Mare hoiti alaluomeni kolme vuotta sitten. Silloin nyytit poskilla olivat aivan karmeat ja vaivasivat minua päivittäin ja siksi kävin konsultaatiossa suomessa, mutta päädyin Maren veitsen alle. Minulla oli silloin edessä talviloma ja pähkäilin lähteäkö viikoksi ulkomaille vai hoitaako alaluomet kuntoon? Juuri sama raha olisi uponnut jompaan kumpaan. Kysyin työkaverilta joka näki minut päivittäin, kumman hän tekisi.

No…alaluomien korjaus antaa sinulle pidemmän ilon kuin viikon loma, hän sanoi ja päätös oli sillä selvä. Kiitos Nina<3.

Alaluomileikkauksesta en ole paljon puhunut, koska elämäni mullistui sen jälkeen niin, että koko juttu unohtui. (Australia ja AvalonBeach)

Otin paljon valokuvia toipumisesta, mutta ne ovat simahtaneen tietokoneeni uumenissa.

En myöskään tuolloin tiennyt olevani joskus bloggari…Elämä yllättää.

https://mmkliinik.eu/fi/

Ala menee huimaa vauhtia eteenpäin ja monia uusia vaihtoehtoja on tarjolla ilman veistäkin. Huomasin MMkliinikalla olevan jokin uusi veitsetön menetelmäkin. Ehkäpä päädyn siihen jos haluan liftailla yläluomia vielä joskus.

Kyllä omaa peilikuvaa pitää sietää, muuten iloisena ja vapautuneena pörrääminen on vaikeampaa.

Usko tai älä, olen kokeillut yhtä sun toista silmänympärysvoidetta ja monella brändillä on hyviä voiteita, mutta yhtä olen ikävöinyt…

Tilasin tutun voiteen ja jo viikon käyttämisen jälkeen ymmärrän miksi olen voidetta kaivannut. Se todella silottaa ja kosteuttaa. Silmänseutu on tyytyväisempi.

Veitsi vai hyvä silmänympärysvoide?
Purkista näkee paljonko on jäljellä, spatula on mukana

Tuo voide löytyy apteekista ja on nimeltään LOUIS WIDMER CREAM CONTOUR DES YEUX.

Voide on klassikkokamaa.

Widmer on muuten kiva sarja, mutta hajusteellisena en siitä tykkää. Mielestäni sarjan tuoksumaailma on karmea. Tämä on makuasia ja anteeksi suorapuheisuuteni. Onneksi silmänympärystuote löytyy tuoksuttomana ja sarjalla on kaikki tuotteet tuoksulla tai ilman tarjolla. Tuoksuasia pitää tarkistaa ostohetkellä.

Yksi etu tässä silmänympärystuotteessa on koko. Se on peräti 30 ml… Normaalisti tuubit ovat vain 15 ml ja joissakin tapauksissa 10 ml.

LOUIS WIDMERIN silmänympärystuote korjaa myös arpia.

Veitsi vai hyvä silmänympärysvoide?
Tuote on vegaani

Muista, että silmänympärystuote levitetään laajalle, jopa aurinkolasien kattamalle alueelle.

LOUIS WIDMERIN silmänympärystuote kosteuttaa riittävästi, sillä silmänympärysten kuivuus juuri on ollut viime aikoina ongelmana.

Olen todella tyytyväinen ostokseeni. Annan sille viisi tähteä.*****

Kuivuus, rypyt, juonteet, tummuus, turvotus, ne ovat ikääntymisen merkkejä silmänseudulla ja niihin kaipaan ainakin itse apua.

Jos silmänympärystuotteet eivät enää pysty kitkemään ongelmaa kannattaa rohkaistua ja käydä konsultaatiossa. Se on varmaan Koronan takia kaiketi jopa helpompaa ja sen voi tehdä omasta olohuoneestaan zoomin kautta.

Ammattilainen osaa kertoa kannattaako veitsi vai riittääkö hyvä silmänympärysvoide.

Silmäniskuja kesälle ja juhannukselle;););)

ByThe<3

iirispiiris

2 vastausta artikkeliin “Leikkaus…vai hyvä silmänympärysvoide?

 1. Kiitos vinkistä!
  Itseäni eivät raskaat luomet vielä häiritse, vaikka varmasti jossain vaiheessa Kela-korvattava luomileikkaus onkin edessä. Sen sijaan olen harkinnut tummien silmänalusteni täyttöä tai kirkastamista jollain järeämmällä konstilla, koska väsynyt yleisilme harmittaa etenkin silloin, jos tunnen muuten itseni ihan pirteäksi.

  Tykkää

  1. Niitäkin konsteja tänä päivänä löytyy. En ole perehtynyt lainkaan niihin, mutta aion seurata sinua, jos vaikka opin jotain uutta siitä aiheesta, koska kaikki mikä parantaa oloa, kiinnostaa kovasti. Mukavaa viikkoa, sinulle kaunis<3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s