Salainen ase selfiekuviin

*sisältää mainoslinkkejä

Hän tuijotti minua ainakin neljä minuuttia- hiljaa. Nuo minuutit tuntuivat ikusuuksilta. Kutistuin kutistumistani.

Ehdotin facetimepuheluja, tavallisten sijaan, miehelle jonka tapasin Australiassa 2 vuotta sitten. Aikaa on kulunut viime näkemisestä ja minusta tuntui, ettei hän ollut realistinen muistoissaan minusta.

Aamuisin kasvoni kaipaavat vippaskonsteja elpyäkseen syvistä yöunista… Joskus kasvot eivät taivu, edes hymyyn, sillä ne ovat unesta kankeat. Kuin jäässä. Etätyöaamuina en juuri peiliin vilkaise ja jokainen nainen haluaa olla ”puhelintrefeillä” edes kammattu.

Erittäin unisena aamuna hän soitti sitten elämäni ensimmäisen facepuhelun. Uuuu. Olin käynyt saunassa edellisenä iltana ja tukka oli kuin tykki tanassa ja kasvot rasvassa.

Siinä sitten kangerreltiin tovi… Puolin ja toisin hieman vaivaantuneina. Halusin antaa hänelle realistisen kuvan itsestäni ja se onnistui yli odotusten.

Puhelu päättyi silti Italialaiseen toivotukseen- Zau Bella, bella Zau…

Silloin ryhdyin miettimään taikavaloja, jotka silottaisivat kasvoni ja saisivat silmäni säihkymään. Tarvitsin apua.

Näin rengasvalon 90- päivää morsiamena ohjelmassa, jossa parit puhuvat jatkuvasti facetimeä ja osa valaisi kasvonsa renkaan avulla.

Päätin hankkia sellaisen ja viime viikolla sen sain!

Tein ostoksen Villen kaupasta. Olen blogatessani oppinut, että VALO on avain hyviin kuviin. Kuvissani on paljon parannettavaa. Valitsin Villen valikoimasta lampun, joka lupasi kolmen sävyä, jaloilla ja kännytelineellä.

Tässä se on, uusi juttukaveri -rengasvalo!

paketti tuli pikavauhtia lähimpään kauppaan

Toimituksessa ei kauan nenä tuhissut- tilauksesta 2 päivää ja rengasvalo odotti minua lähikaupassa.

Paketti oli kevyt ja se mahtui hyvin reppuuni. Suosittelen sinua avaamaan kaikki siten, ettei sisältö tipu lattialle. Itse availin niin, että yksi muoviosa tipahti lattialle, mutta ei onneksi mennyt rikki. Olisi nimittäin harmittanut.

Taisin vähän hempeillä, kun otin vaaleanpunaisen rengasvalon mustan sijaan.

Siinä on myös pidike kännykälle, mutta kannattaa olla tarkka siinä, ettei puhelin kaada koko hökötystä. Niin voi käydä jos taivutat kännykkää etukenoon.

Rengasvalon jalassa on pallonivel joten valoa voi taittaa moneen suuntaan. Esim jos haluaa kuvata ruokia tai jotain muuta pöydällä.

Ostamani rengasvalo riittää tällä hetkellä tarpeisiini. Mietin pitkään ostanko seisovan mallin vai pöytämallin.

Pöytämalli on ok videoiden tekoon ja noihin facepuheluihin…

Rengasvaloja sanotaan selfievaloiksi, mutta mukana en aio sitä kuljettaa. Harkitsenkin hankkivani kännykkään liitettävän pienen valon. Rengasvalosta on hyöytä jos haluaa meikata hyvässä valossa.

Iän myötä näkö himmenee ja talvi on ärsyttävän valoton.

Pahoittelut kuvan laadusta, näyttää heikolta, mutta toivottavasti huomaat rengasvalon tuoman lisän kuvaukseen.

kuva 1: pehmeä valo

kuva 2: kylmä valo

kuva 3: lämmin valo

kuva 4: ilman valoa, huomaa varjot!

kolme valoa

Selfievalo toimii UBS- liittimen avulla. En ole osannut päättää mikä kolmesta valosta valaisee minut parhaiten. Ilman valoa kasvoilleni muodostuu iso varjo, kuten kuvasta 4 näet…

Rengasvalo tekee hauskat renkaat silmiin ja siitä tunnistaa kuka rengasvaloa käyttää…

Yksi valoista on lämmin, yksi pehmeä ja yksi kylmä…Valon voimakkuutta voi myös säätää, johdossa olevan säätimen kautta.

Yhden parannuksen tekisin ostamaani lamppuun… Sen jalat saisi olla tukevammat ja enemmän säädettävät.

facetimepuhelut ovat superhyviä

Kannustan puhumaan facetimeä kaikille jotka asuvat kaukana ja joilla on whatsapp, sillä oli suhde mikä tahansa tekstailu antaa usein vääriä mielikuvia. Facetimellä näet toisen ilmeet, eleet ja kiinnostuksen laadun.

Esim, jos toinen katkaisee äkkiä ja kerkeää sanoa vain, että allergia on kova… Uskot sen koska näit hänen hinkkaavan silmiään koko puhelun ajan…Moni väärinymmärrys poistuu facetimellä. Facetimellä puhuessa tutustuu uudella tavalla.

Mutta rengasvaloa voit tarvita esim… työpaikkahaastatteluun. Nykyään moneen paikkan pitää tehdä video itsestään. Sinua voidaan haastatella teamsin tms. kautta ja hyvä valo on silloinkin tarpeen.

Käytän rengasvaloa myös meikinteon apuan… Eli moneen siitä on.

Käy vilkaisemassa rengasvalot Varmimmin Villen kaupasta * mainoslinkki ohessa.

https://in.e-ville.com/t/t?a=1553028826&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.e-ville.com/fi/3211-mobiilivalokuvaus/43664-selfie-valo-rengasvalo-10.html

Ylläolevan ostin itse. Alla muut vaihtoehdot liikkeestä.

https://in.e-ville.com/t/t?a=1553028826&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.e-ville.com/fi/3211-mobiilivalokuvaus/43667-taitettava-rengasvalo.html

Valitsin hänen liikkeensä koska siellä oli myynnissä eräs kaipaamani ikkunanpesuun liittyvä juttu… Kirjoitan siitä myöhemmin, sillä se toimitetaan vasta huhtikuussa…

Valaistusta, sinä ihana! Namaste!

bythe<3

iirispiiris

Ps. Mikä on *mainoslinkki? jos klikkaat mainoslinkkiä, ei se tuota sinulle kuluja, eikä tuloja minulle. Jos ostat linkkini kautta saan siitä pienen komission kirjoituspalkkaa. Iloisia klikkailuhetkiä toivotellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s