Aikuisten leikit

Jos joku kysyy minulta, että hei… nähdäänkö… Hyppään samoin tein kenkiin ja lähden tapaamaan ystävää.

Naurun lisääminen elämään on tänä aikana erityisen tärkeää. Vaalikaamme hymyjä, tirskahduksia ja kikatuksia. Ne pidentävät elämää.

Lapsi on terve, kun se leikkii, sanotiin ennen. Meissä kaikissa asuu lapsi, tämän aikuisen kerroksen alla. Joskus se nukkuu, kun elämä on niin tylsää. Joskus se pitää vain herättää. Voi sitä… jopa hieman ujoa riemua… mikä sisäisestä lapsestamme lähtee jos se pääsee leikkimään.

Sain kutsun, hyppäsin bussiin ja matkasin ystävän päivän viettoon Vantaalle.

Veimme sisäisen lapsemme nauttimaan talvisesta päivästä Backaksen upeisiin maisemiin ja heittäydyimme improvisoimaan.

Jokainen nainen on spiderwoman, oman elämänsä sankari. Ei ole väliä sillä kuinka korkealle kiipeämme. Sillä on väliä, että kiipeämme ja olemme oman elämämme huippuhetkistä tietoisia. Tärkeää on osata pudota pehmeästi ja nousta taas ylös.

Aikomus oli kävellä korkkareissa lumihangessa, mutta hyytävä keli hidasti hieman. Kenkäpuhelin ei jäädy pakkasessa, joten otimme sen käyttöön. Korkkareista on moneen, niistä voi juoda skumppaa ja niillä voi puhua mielikuvitus ystävälle ja niillä jää takuulla miesten mieleen.

Kukapa ei haluaisi itselleen hiljaista, hyvän tuoksuista miesystävää, joka kuuntelee ja halaa takas. Sellaista pehmoa, rakasta tukijaa. No jos sitä ei ole muualta löytynyt, kokeile poikaystävä tyynyä. Se tukee niin selkää kuin mieltä.

Poikaystävätyynyjä myy esim. Lidl…

Naurun kalastus

Jos elämä on tylsää, eikä mikään juuri naurata, silloin kannattaa katsoa vain komedioita. Universumi ei tiedä kenelle naurat, mutta reagoi sinusta lähtevään iloon, tuomalla sitä lisää. Siksi nauru helpottaa kipeissäkin elämän tilanteissa. Komediasta ei ole haittaa ja nauru käy kasvojoogastakin.

Koska sinä viimeksi nauroit niin, että vesi valutti maskarat poskille?

Jos elämästä puuttuu energiaa tuottava ilahduttaja, piipahda TikTokkiin. Sieltä saa ilmaiset silmäniskut sellaisilta komistuksilta, että… Voi pojat, tuota olen niin kaivannut… Energiaa, joka noista Tiktokkaajista säteilee.

Oletko sinä katsellut TikTokkia? Se on oikea hauskuuspaja. Itse ainakin scrollaan yli kaikki vähänkin tylsät sepustukset ja katson vain niitä jotka saavat hymyn poskeen.

Elämän makua kannattaa etsiä, se voi myös löytyä läheltä!

ByThe<3

iirispiiris

Kiitos upealle ystävälle ja kuvattavalle Kreetalle!

*jos klikkaat affiliate linkin se ei tuo sinulle maksuja, eikä minulle tuloja. Voit rauhassa katsella tarjontaa. Jos päädyt tekemään hankintoja linkin kautta, saan siitä pienen komission.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s