Kaunistamisen päiväkirja

Selluliitti – Sula, Sula!

tekstissä *tähdellä merkittyjä affiliate linkkejä.

Uimarannat ja +60 naiset… Sovimmeko enää yhteen? Emme kai… Entäs sitten seurustelu ja 60+? Ei käy!…Tunnen naisia jotka sanovat, etteivät voi esitellä itseään valoissa uudelle miehelle, ja sen takia seurustelu on mahdotonta. Niin kuin se mies muka olisi parempi, mutta ymmärrän näin ajattelevia.

Kohta ollaan keväässä ja sitten taas kesässä, joten kiirettä pitää.

Aurinko ei paljasta vain likaisia ikkunoita vaan koko karmeuden kintuissa, käsivarsissa ja persauksissa.

Nielaisuni kuuluu varmaan sinne asti. Klurps. Olen pahassa pulassa. Minun on synnytettävä itseni uudelleen ennen ensi kesää. Motivaattori on löytynyt, eli muusa selluliitin kadottamiseen ja se on mies..

Ei, ei, ei… En seurustele. Tinder on ollut ajottain auki ja olen todennut, että ei KIITOS, urpot! En jaksa esittäytyä siellä, enkä vastata samoihin kysymyksiin, enkä chattailla… En kutsu kotiin ketään, joka haluaa vähän rietastella ”vanhemman naisen ” kanssa. Sorry, siksi sanon urpot ja se on lievästi sanottu!

Itseäni sellu haittaa! Nykyään puhutaan paljon #kehopositiivisuudesta ja minun näkökulmani asiaan on se, että on kehopositiivista haluta eroon selluliitista. En koe selluliittia inhimillisyyden ilmentymäksi, enkä terveyden symboliksi, vaan ällöttäväksi vaivaksi. Tykkään kehostani ja vartalostani, mutta syntymälahjaksi en ole sellua saanut, se on livahtanut kehooni elintapojen myötä.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Haaste: reidet, allit, pyllyt, pum!

Ne jotka ovat seuranneet tarinaani Australian reissulla muistavat varmaan ConneryDepin… Nimesin hänet näin radikaalisti, Deppimäisten silmien ja Connerymaisen tummuuden takia. Miehet tykkäävät, kun heitä vertaa supersankareihin.

Ausseissa tapasi ihmisiä kadulla. He tulivat juttelemaan ja ConneryDeppi asteli eteeni eräänä päivänä kysyen: Are you single?… Se oli kiehtova avaus! Siinä meni jalat alta. Tykkäsin. Seurustelimme hetken ja erosimme parin viikon jälkeen.

En uskonut kuulevani hänestä suomeen tulon jälkeen, mutta hämmästykseksi hän alkoi soitella. Se imartelee. Koen itseni tärkeäksi.

Connery on soitellut runsaat pari vuotta ja sellainen pikku kipinä välillämme on. En halua tuhlata aikaani hölynpölyyn 16 000 kilometrin taa. Joten olen suhtautunut soittoihin ilahtuneena, kuten kenen tahansa ystävän.

Nyt Connery ehdotti, että tavataan Balilla ens kesänä (Huomaavainen ehdotus, varsinkin kun on matkustusrajoitus ja Korona, Heh…)

En tiedä tykkäisinkö hänestä enää, mutta yksi asia vaivaa… Balilla on ihan hemmetin kirkasta. Miten voin livahtaa aurinkopedistä altaaseen ja saako kaftaanissa mennä uimaan?

Photo by cottonbro on Pexels.com

Miehistä viis, tarvitsen uuden unelman!

Uskon, että miehiä on vain kahta lajia:

Toinen puhuu (tyhjiä luvaten) ja toinen taas tekee. Tykkään enemmän tekijästä. Tykkään sanoistakin, mutta ne pitää pitää… Päätin ottaa tämän BALI ehdotuksen sillai vitsinä tosissani ja ruveta hoitamaan selluliittia, sillä Bali on täynnä päivän valoa!

On kiva asettaa tavoite!Tärkeintä on, että on jotain mitä odottaa. Muuten turtuu…

DeppiConnery on Italialainen. Hän on minua lyhyempi, yltää just silmiin.

Hän voisi silittää paidat käsillään. Siis oikeasti ne olivat kuin hella, kutosella. En osaa selittää hänen käsien energiaa, se kuumuus oli suorastaan outoa. No, niskojen hierojana hänestä tulisi hitti, heti.

Minua jäi kiehtomaan tuo energia.

Hän saattaa olla täysi pässi. Taas pahasti sanottu, mutta pässejä on… OIen ollut pässimagneetti ennenkin. Ihastun isoegoisiin miehiin, jotka paljastuvat loppujen lopuksi aivan muuksi.

Hän on minua puoli vuotta vanhempi ja erittäin hyvässä kunnossa. Hän juoksee joka aamu tunnin ja harrastaa joogaa, surffailee. On intohimoinen ruuan laittaja. Maalaa tauluja ja soittaa fonia, sisustaa asuntoja jne…

Hän asuu Sydneyssä Bondi Beachilla, meren rannalla. Jos tapaamme Balilla ensi kesänä, me olemme viimeksi nähneet 3 vuotta sitten.

Mutta kysymys kuuluu:Voiko haudatun stroorin puhaltaa liekkeihin? Uskotko sinä?

Bali on ollut jo pitkään unelmieni matkalistalla! Alan unelmoimaan Balista, tosissaan! Menen sinne ensi kesänä! Tulkoon Connerydeppi tai ei!

Olen toiminnan nainen ja elämä on lyhyt, joten miksi jäädä odottamaan, kun voi ottaa selvää.

En voi mennä Balille ellen käänny muslimiksi, koska silloin voisin pitää musliminaisten uikkaria. Viime kesänä hautauduin pitkään ruohikkoon ottamaan aurinkoa, enkä halua tehdä niin ensi kesänä. Joten pulassa ollaan.

Imukuppihierontaa

Muistatko, että ostin imukupit vuosi sitten? Niillä voi hieroa kipeitä lihaksia. Kupin voi iskeä kiinni aristavaan pisteeseen. Se toimii kuin kuivakuppaus. Joskus isken kupin hartiaani…

pieni demo imukupeista

ja kaameet jalat

Täytyy sanoa, että sattuu ihan saakutisti alkuun. Varsinkin kun käsittelen reisien sivuja. Mutta olo on autuas sen jälkeen ja veri kiertää. Selluliitissa verenkierto on 0, joten päämäärä on aktivoida verenkierto. Kun veri kiertää, se vie kuona-aineita pois.

Jalat tuntuvat imukuppihieronnan jälkeen niin virkistyneiltä!!!! Pohkeet ovat erityisen tiukat, niissä imukuppihieronta tuntuu niin hyvältä.

Huomasin, että Hyvis myy näitä samoja kuivakuppeja jotka minulla ovat. Ne olivat nyt alennuksessa. Ohessa *mainoslinkki l. affiliate linkki Hyvikseen. Jos teet tilauksen linkin kautta, saan siitä pienen korvauksen, mutta sinun hintasi pysyy alhaalla.

Hyviksestä löytyy myös vähän pehmeämmät kupit, jotka eivät ole tarjouksessa. Huomasin myös, että siellä on video jossa neuvotaan tekemään imukuppihierontaa.

Laita Hyviksen hakukenttään NHS SILICON IMUKUPIT, niin löydät tarjouksen. Siellä on paljon muitakin hyviä lahjaideoita.

Loihdin kesän keskelle talvea kukkatrikoilla

Valmistaudun Balinmatkaan myös fiilistelemällä uikkareita ja treenikuteita.

Ohessa sivu aivan ihanaan treenivaatekauppaan. Nämä ruotsalaiset treeniasut hurmaavat. Yhdet villit trikoot pitäisi olla. Ellei kahdet! Tai, ei kahta ilman kolmatta…

Pääset hifistelemään treeniasuja *affiliate linkin takaa

Nämä sporttiasut ilahduttavat varmasti treenaajaa ja muita. Kuva kaapattu Stronger nettikaupan sivuilta. Tulen heti vahvemmaksi, kun katson näitä vermeitä.
Tässä meikä mandoliini unelmoimassa

Kaikkea voi tapahtua ja matka mennä myttyyn. Mutta tiedätkö? Ei se haittaa. Unelmointi on hauskin osuus. En takerru tähän unelmaan, mutta aion pitää hauskaa sen kanssa!

Meidän aikuisten tulee vaalia niitä asioita jotka meitä innostavat! Osaan pitää hauskaa yksinkin, jos ConneryDeppi mokaa.

Suonikohjujen hoito kuuluu operaatioon Bali myös. Minulla on puoli vuotta aikaa laittaa itseni tikkiin.—– Iloista joulun aikaa…

ByTheHeart

iirispiiris ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s