Kaunistamisen päiväkirja

Selluliitti kuriin!

Aurinko ei paljasta yksinomaan likaisia ikkunoita, ja pinnoille kerääntynyttä pölyä, vaan koko karmeuden kintuissa, käsivarsissa ja persauksissa. Tuo karmeus on nimeltään selluliitti. Se pitäisi saada kuriin.

Nielaisuni kuuluu varmaan sinne asti. Klurps.

Olen pahassa pulassa. Minun on synnytettävä itseni uudelleen ennen ensi kesää, sillä haluan yhä pukeutua uikkareihin ja tai hehkuvan värikkäisiin bikineihin ja ikää on 65 vuotta.

Selluliitti haittaa minua! Puhumme paljon kehopositiivisuudesta ja minusta se ei tarkoita, että selluliitti pitää hyväksyä. Toisaalta, jos sen rumuuteen keskittyy joka päivä riisuuntuessaan, se lisääntyy jo ajatuksen voimasta. Silloin on turhaa taistella sitä vastaan, koska kaikki mihin keskittyy lisääntyy. Eli pitää keskittyä hyvään iho-osaan ja laajentaa sitä ajatuksen voimalla.

En koe selluliittia terveyden symboliksi, vaan rumaksi ja jopa kivuliaaksi vaivaksi. Tykkään kehostani ja vartalostani, mutta syntymälahjaksi en ole selluliittia saanut, se on livahtanut kehooni elintapojen myötä.

Ohessa linkki selluliitti määritelmään…

https://fi.wikipedia.org/wiki/Selluliitti

Haastetaan selluliitti!

Olen ostanut selluliitin kukistamiseksi monenlaisia työvälineitä. Ostaminen on helppoa, vingutat vaan korttia, se ei siis vaadi suurta ponnistelua, eikä vielä sulata selluliittia, vaikeinta on kouluttaa itsensä ostostensa käyttäjäksi. Moni kerää kaappiin kaikenlaista vekotinta. Niin minäkin. Olen siitä aika vihainen itselleni. Olen ostanut selluliitti sotaa varten nuo seuraavat välineet ja niistä hieman infoa sinulle.

neljä erikokoista imukuppia selluliittia vastaan
  1. Imukupit
  2. Hierontalaite
  3. Vartalon hoitoon käytettävä guasha
  4. Kuivaharjaus

Imukupilla selluliitti sotaan!

Imukupilla voi hieroa kipeitä lihaksia ympäri kehoa. Kuppeja on ostamassani setissä 4 kokoa, pienintä käytän kasvoille ja kaulalle. Kuppien negatiivinen puoli on se, että ne ovat jäykkiä käsitellä. Niiden muovi on paksua. Pienimmät kupit ovat joustavampia.

Näin käytät imukuppeja kotona!

Voitele hoidettava alue (öljy on hyvä), ja laita kuppi kiinni ihoon. Liuúta kuppia ylös päin. Tunnet kuinka kuppi nostaa alipaineen alueella päällimmäisen ihon… ja siihen kuivakuppauksen idea perustuukin, alipaineeseen ja verenkierron lisääntymiseen.

Se virkistää kudosta, ja kun veri kiertää kuten kuuluu, se vie kuona-aineita pois ja iho silottuu.

Reisien reunoilla sattuu aikamoisesti, sillä siellä on muutenkin kireyttä.

Jalat tuntuvat imukuppihieronnan jälkeen niin virkeiltä!!!!

Pohkeet ovat erityisen tiukat ja tuntuu nautinnolliselta liikutella imukuppia kireissä pohkeissa.

Selluliitti ei rajoitu pelkkään alaosaan meissä. Selluliittia on käsivarsissa, se estää minua pukeutumasta ihaniin, hihattomiin toppeihin! Kuivakuppaus sopii siis hyvin käsivarsille.

Käsivarsi selluliitti johtuu (kuulemma) kireistä niskoista… Niskat kannattaa hoitaa, ettei verenkiertohäiriö aiheuta selluliittia ja muodosta emännänkyhmyrää.

Jotkut tekevät imuhieronnan suihkussa, ja silloin imukuppi liukuu hyvin veden ansiosta. Itse liuútan kuppeja mieluummin suihkun jälkeen, vartaloöljyn kera.

Hierontalaite katalaa selluliittia vastaan…

Ostin tämän rullaavan hierontalaitteen selluliitin hoitoon Prismasta. Laitteen nimi on MEDISANA. Se on ihanan rauhoittava laite ja varmasti tekee hyvää verenkierron edistämiselle.

Uskon sen virkistävän vatsanseudun toimintaa, jos sillä hoitaa myös vatsan pinnan. Tämä on kivan rentouttava keino hoitaa selluliittia, nuo muovipäät eivät ole liian kovia, mutta ei tämä hoito aivan kivutonta ole. Joillakin alueilla sattuu, ja melkeinpä tuo alue on taas reiden ulkopinnat.

Jos kotona on kumppani, hän voi hieroa takaosan, tämä käy rentouttavasta hoito keinosta ja vaikka se ei vie selluliittia nopeasti pois, sen käyttäminen virkistää takuulla aineenvaihduntaa.

Siis ei turha lainkaan. Ainut miinus on se, että se tuppaa jäädä kaapin pohjalle.

hierontalaite verenkierron virkistämiseen, selluliitin hoitoon

Toimiiko Gua Sha selluliittia vastaan?

Gua Sha toolit ovat muodissa. Minulla on niitä monta. Kasvoille käytän jaderullaa, ja ruusukvartsilla hoidan leuan pieliä. Nämä Gua Sha toolit ovat todellinen villitys. En tiennyt niitä olevan vartalolle, ennen kuin sain ensimmäisen GOODIEBOXINI, jossa oli tämä Mind Body Gua Sha…

Gua Shat hoitavat lähinnä mikroverenkiertoa, niiden vaikutus ei siis yllä tarpeeksi syvälle, selluliittia vastaan. Vaikka tämä GuaSha on suurehko, en koe ylläolevien tuotteiden veroiseksi selluliitti sodassa. Toki tämä virkistää, tuntuu viileältä ja tässä on kivien energia tukena.

Jade, hoitaa mm.

  • tasapainottaa tunteita
  • rohkaisee unelmoimaan
  • suojelee
  • puhdistaa

Ruusukvartsi taas mielletään

  • rakkauden kiveksi
  • onnen amuletiksi

Ihonhoidossa ne kyllä toimivat ihanasti virkistäen kylmyydellään. En pidä niitä jääkaapissa, vaan ne ovat aina kylmiä, myös meikkipöydältä otettuna.

Gua Sha vartalolle ja mielelle selluliittia vastaan

En usko Gua Shan vievän selluliittia, se hoitelee enemmän ihon pintaa, mutta halusin esitellä sen siksi, että se on oiva keino avata tukkeumia.

Joskus on hyvä hieroa meridiaaneja ja niitähän kehossamme on kiinalaisen lääketieteen mukaan, ja tälläisellä työvälineellä saa mukavasti käytyä meridiaanit läpi.

Meridiaanit ovat kehomme energia ratoja. Sormin niitä voi myös tunnustella, ja silitellä. Maapallossa on myös meridiaanit ja niin on ihmisessäkin. Jos löydät kehostasi jonkin kovan ja kipeän kohdan, voit helliä sitä kylmällä Gua Shalla, ehkä se avaa lukon.

Kuivaharjauksella sotaan sellulliittia vastaan…

Jotkut luontaistuote kaupat myyvät kuivaharjoja hurjilla hinnoilla… Oma harjani, joka on kuvassa on ihan tavallinen saunaharja ja se käy tähän tarkoitukseen.

Kuivaharjaus on mieletön työväline, kun sillä harjaa kehon ennen suihkua, ilma vain pöllyää.

Iho tulee myös todella pehmeäksi ja sen väri parantuu.

Siinä mielessä kuivaharjaus on hyvä rutiini, se ei maksa paljon mitään, eikä vie edes sähköä.

Se virkistää verenkiertoa, sillä kehosta tulee hetkessä punainen. Selluliitti voi poistua ainoastaan virkistyneen verenkierron kautta. Ostin tämän harjan Prismasta.

kuivaharja selluliitti sodassa!

Verenkierto on selluliitti iholla täysi 0. Joten lisäämällä sitä, voit käydä sotaa selluliittia vastaan. Ei se helppo sota ole, mutta ei elämässä ole mikään mahdotonta. Selluliitti iho on myös aina kylmä.

Harva urheilija kärsii selluliitista, eli heidän verensä kuohuu ja kiertää, koska he liikuttavat kehoaan. Istuva elämäntapa on paha selluliitin tuoja.

Toki se mitä lautanen sinulle tarjoilee merkitsee myös, etenkin sokerilakko voi olla tehokas selluliittia vastaan. Kaikkea pitää yrittää, ja vasta sitten tietää saatiinko selluliitti kuriin?

Ihanaa kesän odotusta!

ByThe<3

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s