Paras kuorinta aikuiselle iholle?

-sisältää mainoslinkin Kicksiin, merkitty tähdellä*

Kun kiristää, kuorinta auttaa

Moikka. Joko sinä puuhaat kovasti joulun kimpussa?

Noloa sanoa, mutta minä en… Joulun eteen en hässäköi, tämä ikä on juuri siitä ihana, että hässäkät on niin nähty. Nyt mennään ranteet relana, koska joulu sujuu aivan yhtä hyvin ilman häsläämistä ja vatsa täyttyy takuuvarmasti taas.

Tässä blogissa asiaa kasvokuorinnoista koska nyt on se vuodenaika jolloin ihossa kiristyy ja kutisee ja se ei tunnu mukavalta. Sen olen huomannut, että jos joku paikka minussa kiristyy, kiristyy myös mieli…

Murukuorinta – Ei kiitos

Meillä aikuisilla on couperosaa ja ruusuja kasvoillamme ja uskomme usein kuorinnan pahentavan tilaa.

Niin ei kuitenkaan ole. Oikea kuorinta on suuri apu iholle ja kirkastaa välittömästi. Kuorinta auttaa myös siihen, että käyttämäsi tehoaineet imeytyvät sinne minne kuuluu.

Sormenpääsi sen kertovat kuoritko tarpeeksi. Kokeile ihoa. Kuorimaton iho on kova ja karhea, eikä kosteusvoide siihen imeydy.

Itse en suosi murukuorintaa lainakaan. Olet varmaan kuullut siitä miten merellä kelluu kuorintavoiteiden muovit. Muovirakeita kuorinnoissa ei enää saa olla. Ne on kielletty.

Ympäristöasiaan en pureudu tässä blogissa tarkemmin, mutta koen myös ettei murukuorinnoilla saada yhtä hyvää tulosta aikaan kuin entsymaattisella kuorinnalla tai happokuorinnoilla.

Nuo jälkimmäiset kuorinnat sopivat niin ikään couperosalle, koska ne vain yksinkertaisesti sulattavat kuolleen solukon ilman voimakasta hierontaa.

Nykyään löytyy myös ns. yökuorintoja, joilla voi kirkastaa ihoaan sillä aikaa, kun nukkuu. Iho tekee muutenkin suurimmat uudistuksensa yön pimeinä tunteina

Tässä oma yökuorintani. Lierac:ia löytyy Apteekeista. Muutenkin sarja on laadukas.

Tämä yökuorinta sopii hyvin silloin tällöin iholleni. En käytä sitä joka yö. Tuote sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle myös. Kuivalle iholle en tätä suosittele. Minulla on ongelmallisen suuret huokoset nenässä (joka on muutenkin iso) joten siihen tämä tuote sopii hyvin. Myös nuorelle iho-ongelmaiselle aivan loistava sarja. Eikä tämä ole edes kaupallinen yhteistyö. Kerron sen kokemuksesta. Laitan tämän pumpulilla kuten kasvoveden ja se kirpaisee mukavasti.

Apteekit ja heidän verkkokauppansa myyvät tätä. Sarja on todella tutustumisen arvoinen.

Entsyymikuorinta sen olla pitää

Nämä on makuasioita, mutta minä suosin happojen lisäksi entsyymikuorintaa, koska ihossani on paljon couperoosaa. Entsyymikuorinta sulattaa kuolleen solukon pois tehokkaasti ja iho kirkastuu hetkessä. Kotoani löytyy tämä Tallinnasta ostettu kuorinta.

Entsymaattinen kuorinta on turvallinen myös couperosa iholle

Tätä Tallinnasta ostettua kuorintaa en löydä suomesta, mutta samantapaisen löydät Kicksistä. Emma S. oli minulla kokeilussa vuosi sitten ja tykkäsin siitäkin. Siinäkin ihon harmauden kukistajana toimii entsyymit.

Kuva kicksin sivulta

Ohessa linkki Kicksin sivuille. Siellä on juuri nyt paljon tarjouksia ja Emma S:n entsyymikuorinta löytyy sieltä.

* affiliate linkki on mainoslinkki ja sen kautta ostamalla tuet kirjoitustani muutamalla sentillä

Edullinen entsymaattinen kuorinta

Aina budjetissa ei ole varaa kalliiseen kosmetiikkaan joten otin kokeiluun Sokokselta tämän edullisen ZIAJA sarjan. Kuorinta toimii ihan hyvin ja kuten tässä luvataan, sopii herkälle iholle.

Sarjassa on vuohenmaitoon pohjautuvia tuotteita ja Kleopatran upea iho tulee mieleen, kun maidosta puhutaan. Silloin, kun lompakko ei kestä muuta, tässäkin sarjassa on monenlaista kokeiltavaa.

Tässä edullinen kuorinta Sokokselta

Tuotteet olen hankkinut jo ajat sitten, joten saattaa olla, että purkit ja niiden ulkonäöt ovat muuttuneet.

Muita kuulumisia

Vähän jänskättää perjantaina tapahtuva paksunsuolen tähystys… Ensin pitää syödä alkuviikko soseita ja sitten tehdä tyhjennys ja juoda 5 litraa (kuulemma) pahanmakuista nestettä. Seuraavana päivänä mikroskooppinen kamera lähtee tutkimusretkelle suolistooni ja se on kyllä jännittävää.

Jee… että sellaista. Odotan tutkimusta innolla. On hyvä tarkistaa, ettei sisälläni kasva mitään tarpeetonta. Vatsavaivani ovat olleet mukana vauvasta asti, mutta viime vuosina hieman lisääntyneet.

Iloista viikkoa sinulle !

ByTheHeart

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s