Kaunistamisen päiväkirja

Vatsamakkara kuriin Gryolipohoidolla!

Tässä blogissa on tarinaa vatsamakkaran tuhoamisesta. Muistat varmaan, että lähdin metsästämään hoikempaa alavatsaa 5 viikkoa sitten. Minulla ei ole ylipainoa, mutta vatsan seudulle on kertynyt sinnikäs rengas, jonka poistamiseen pitäisi olla lankuttaa 24/7… päätin hoitaa tuon makkaran kuriin rehkimättä, eli gryolipohoidolla.

65 vuotiasta vatsaa voi verrata upeaan Vintage laukkuun. Siis mieti, mitä kaikkea vatsa on kantanut!

  • lähikauppojen ruokia
  • äitien pullia
  • työpaikkojen kakkuja
  • suklaata
  • jäätelöä
  • yhden ihanan vauvan.

Vintagelaukku ei ole kantanut sisällään oikeaa ihmistä ! Eikä minkään laukun saumat kestäisi vauvan potkuja kuukausien ajan, siinä takuulla saumat ratkeaisi.

Kaiken muun lisäksi vatsani on tunteellinen elin! Se ilmaisee itseään kuin nirppanokka teini ja se hermostuu helposti. Hermostuneena se alkaa pullottaa… Joten sitä ei voi olla huomioimatta pitkin päivää.

MYÖNNÄN toki! Siinä on vähän lommoja ja muhkuroita ja se on revennytkin ja juu arvasit oikein, nahka on venynyt ja koko kapistus kaipaa pientä remonttia.

Nainen pinkissä mekossa, vatsa pullottaen
Tiesitkö, että tämän mallinen vatsa kertoo stressistä? Vatsan mallilla on sanomansa.

Kokeilussa cryolipohoito!

Nyt asiaan! … Muistatko, että päätin kokeilla cryolipohoitoa ärsyttävään sitkeään vatsamakkaraan? Ylläolevasta kuvasta näet, että olen suht hoikka mutta minulla on kumpu edessä. Tuollainen kumpu syntyy naisellekin stressin seurauksena. Ylivireinen keho kerää rasvaa suojaksi.

Miehillä olemme tuon mallista vatsaa nähneet kautta historian.

Vatsan turvottelu taas kertoo ruokavalion sopimattomuudesta tai tavasta hotkaista liikaa pureskelematta kunnolla. Vatsa on aamusta litteä ja illasta pinkeä pallo.

Stressivatsaa näkee paljon nimenomaan naisilla. Keho pyrkii parantamaan häiriöt ja jos on jatkuvasti taistele pakene tilassa stressin takia, rasva ei lähde pois koska sen tarkoitus on pitää nainen hengissä.

Jos et lukenut aiempaa blogiani cryolipo hoidon vaiheista, ohessa linkki blogiin, jossa siitä tarkemmin kirjoitin.

https://freegrannynanny.com/2020/10/18/olenko-mina-lihava/

Gryolipohoito nostaa myös mielen…

Istumatyö tuntuu lonkankoukistajissa ja vatsan laiskiintumisessa. Usein tauotus unohtuu ja tulee istuneeksi itsensä tokkuraan.

Aikomus on käydä Cryolipohoidossa kolme kertaa ja ensimmäisen käynnin jälkeen sain jo tuloksia 3 cm.

Kolme senttiä!!!!?????Ketä kiinnostaa noin pikkaset luvut?

Mutta, jos kolme senttiä lähti ensimmäisellä kerralla niin laskuopin mukaan menetän kolmen käynnin jälkeen 9 senttiä ja se jo tuntuu… Eikö vain?

mittanauha ja cryolipohoito

Gryolipohoito antaa energiaa…

Nyt on aika tehdä kivoja juttuja ITSELLE, eikä kaikille muille! Ikäluokkani naiset eivät ole koskaan laittaneet itseään etusijalle. en usko, että sinäkään olet.

Elämä olisi tylsää ilman pientä luxusta!!! Tarvitseeko kaiken eteen aina raataa? Me raadoimme jo aikanaan, kun popsimme lastemme jätökset lautasilta ja kaasuttelimme kaupan, hellan ja jääkaapin väliä ravitaksemme perheemme.

Kun itseään hoitaa siitä saa valtavasti energiaa. Syyllisyyttä itsensä hoitamisesta ei ainakaan pidä tuntea.

Ikäiseni naiset eivät myöskään toivo lahjoja itselleen jouluna tai muina päivinä. Meidät on opetettu siihen, että on hienompaa sanoa

-äää, en mä mitään tarvi!

Kirjoita lahjatoiveesi paperille, jotta universumin pukki tietää mitä toivoisit. Saat toivoa suuresti!

mittanauha kaulassa, nainen gryolipohoidon jälkeen
Enpä olis uskonut! Kolmella sentillä on melkoinen vaikutus. Toki housut on yhä kireät.

Uskomatonta! En saanut pinkkejä housuja aiemmin kiinni. Nyt sain!

Toisen hoidon jälkeen on tapahtunut lisää pienentymistä. Mittanauha on paras ja rehellisin apuri ja sen lisäksi joku armoton vaate joka ei ole ennen mahtunut.

Makkara oli alunperin 11 cm… Nyt se on 8 cm. Voisin tyytyä siihen ja peittää sen vaatekerran alle. Mutta ajattelen toisin. Minun pitää viihtyä minussa.

Ainut talo jossa asumme ikämme, on oma keho. Muista kodeista muutamme pitkin matkaa. Yritän tehdä kehostani viihtyisän. Mitä remonttia se ikinä kaipaakaan (kuten talot kaipaisivat iässäsi) minulla on lupa satsata siihen!

Nordicshapen sivuille pääset tästä.

https://www.nordicshape.fi/cryolipo

Jos harkitset tätä hoitoa itsellesi, tarkista aina, että saat kaikki 3 vaihetta hoidossa, Niissä on se voima.

Hoitoja myydään myös yhden vaiheen versioina, mutta vaikutus on lievempi. Sen takia suosittelen Nordicshapea, siellä on käytössä, ultra, cryolipo ja kavitaatio samalla kertaa.

ByThe

iirispiiris

3 vastausta artikkeliin “Vatsamakkara kuriin Gryolipohoidolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s