Kaunistamisen päiväkirja

Vatsan muoto kertoo tarinan

Tässä blogissa on tarinaa vatsamakkaran kadottamisesta. Muistat varmaan, että lähdin metsästämään hoikempaa alavatsaa 5 viikkoa sitten. Minulla ei ole ylipainoa, mutta vatsan seudulle on kertynyt sinnikäs keräymä, jonka poistamiseen pitäisi olla lankuttaa 24/7.

62 vuotiasta vatsaa voi verrata upeaan Vintagelaukkuun. Tarkoitan sillä sitä, että onhan se kaiken hyvän hoidon arvoinen.

Ainut ero on se, että vintagelaukku ei ole kantanut sisällään oikeaa ihmistä ! Eikä minkään laukun saumat kestäisi tuon ihmisen potkuja kuukausien ajan.

Sitä paitsi vatsani on tunteellinen elin. Se ilmaisee itseään kuin nirppanokka teini. Joten sitä ei voi olla huomioimatta pitkin päivää.

MYÖNNÄN toki! Siinä on vähän lommoja ja muhkuroita ja se on revennytkin ja juu arvasit oikein, nahka on venynyt ja kaipaa pientä remonttia.

Tiesitkö, että tämän mallinen vatsa kertoo stressistä? Vatsan mallilla on sanomansa.

Kokeilussa cryolipohoito

Nyt asiaan! … Muistatko, että päätin kokeilla cryolipohoitoa ärsyttävään sitkeään vatsamakkaraan? Ylläolevasta kuvasta näet, että olen suht hoikka mutta minulla on kumpu edessä. Tuollainen kumpu syntyy naisellekin stressin seurauksena. Ylivireinen keho kerää rasvaa suojaksi.

Miehillä olemme tuon mallista vatsaa nähneet kautta historian.

Vatsan turvottelu taas kertoo ruokavalion sopimattomuudesta tai tavasta hotkaista liikaa pureskelematta kunnolla. Tälläinen vatsa on aamusta litteä ja illasta pinkeä pallo. Sekin minulla on ollut.

Stressivatsaa näkee todella paljon naisilla. Keho pyrkii parantamaan häiriöt ja jos on jatkuvasti taistele pakene tilassa stressin takia, rasva ei lähde pois koska sen tarkoitus on pitää hengissä.

Jos et lukenut aiempaa blogiani cryohoidon vaiheista, ohessa linkki blogiin jossa siitä tarkemmin kirjoitin.

https://freegrannynanny.com/2020/10/18/olenko-mina-lihava/

Kuvat kertovat tuloksista

Olen oivaltanut stressin osuuden pömppövatsaani. Olen nyt 2 vuotta tehnyt istumatyötä ja se on keholle helvettiä.

Sorry, rankka sana. Istumatyö tuntuu lonkankoukistajissa ja vatsan laiskiintumisessa. Usein tauotus unohtuu ja tulee istuneeksi itsensä tokkuraan. Ei ole ihme jos makkara jumittuu.

Aikomus on käydä Cryolipohoidossa kolme kertaa ja ensimmäisen käynnin jälkeen sain jo tuloksia 3 cm.

Kolme senttiä!!!!?????Ketä kiinnostaa noin pikkaset luvut?

Mutta, jos kolme senttiä lähti ensimmäisellä kerralla niin laskuopin mukaan menetän kolmen käynnin jälkeen 9 senttiä ja se jo tuntuu… Eikö vain?

Olet ansainnut ihan kaiken

Nyt on aika tehdä kivoja juttuja ITSELLE, eikä kaikille muille! Ikäluokkani naiset eivät ole koskaan laittaneet itseään etusijalle. en usko, että sinäkään olet.

Elämä olisi tylsää ilman pientä luxusta!!! Tarvitseeko kaiken eteen aina raataa? Me raadoimme jo aikanaan, kun popsimme lastemme jätökset lautasilta ja kaasuttelimme kaupan, hellan ja jääkaapin väliä ravitaksemme perheemme.

Kun itseään hoitaa siitä saa valtavasti energiaa. Syyllisyyttä itsensä hoitamisesta ei ainakaan pidä tuntea.

Ikäiseni naiset eivät myöskään toivo lahjoja itselleen jouluna tai muina päivinä. Meidät on opetettu siihen, että on hienompaa sanoa

-äää, en mä mitään tarvi!

Kirjoita lahjatoiveesi paperille, jotta universumin pukki tietää mitä toivoisit. Saat toivoa suuresti!

Enpä olis uskonut! Kolmella sentillä on melkoinen vaikutus. Toki housut on yhä kireät.

Uskomatonta! En saanut pinkkejä housuja aiemmin kiinni. Nyt sain!

Toisen hoidon jälkeen on tapahtunut lisää pienentymistä. Mittanauha on paras ja rehellisin apuri ja sen lisäksi joku armoton vaate joka ei ole ennen mahtunut.

Ärsyttävä rasvamakkarani oli alunperin 11 cm… Nyt se on 8 cm. Tottakai voisin tyytyä siihen ja peittää sen vaatekerran alle. Mutta ajattelen toisin. En pidä turhamaisena sen pois ottamista, koska minun pitää viihtyä minussa.

En ikinä lakkaa muistuttamasta, että ainut talo jossa asumme ikämme, on oma kehomme. Muista kodeista muutamme pitkin matkaa. Tee kehostasi viihtyisä. Mitä remonttia se ikinä kaipaakaan (kuten talot kaipaisivat iässäsi) sinulla on lupa satsata siihen!

Nordicshapen sivuille pääset tästä.

https://www.nordicshape.fi/cryolipo

Mukavaa joulunalusaikaa te ihanat. On ollut hulppea syksy, ilmat suorastaan hellineet. Jotenkin tämä eriskummallinen vuosi on mennyt nopeasti. Vai miltä sinusta tuntuu?

Minusta tuntuu, että joku aikakausi on päättynyt elämässäni ja uusi alkaa. Sellainen jännä uuden fiilis.

Jos harkitset tätä hoitoa itsellesi, tarkista aina, että saat kaikki kolme vaihetta hoidossa, Niissä on se voima. Hoitoja myydään myös yhden vaiheen versioina, mutta vaikutus on lievempi. Sen takia suosin Nordicshapea, siellä on käytössä, ultra, cryolipo ja kavitaatio samalla kertaa.

ByTheHeart

iirispiiris

3 vastausta artikkeliin “Vatsan muoto kertoo tarinan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s