Kaunistamisen päiväkirja

Parhaat ihonhoidon apuvälineet

Kokonainen päivä itselle

Sunnuntait ovat laiskimuspäiviä. Päätin joku aika sitten, että pyhitän pyhät- itselle! Huomasin nimittäin, että puuhasin joka päivä iltaan asti ja sunnuntaille kasasin kaikki mitä viikolla en ehtinyt. Blääh… ei ollut järkeä!

Tietoinen päätös hemmottelupäivästä on ihana asia. Oikein odotan sunnuntaita, että minulla on lupa olla miten lystään. Tuo asia piti itselle rautalangasta vääntää, ennenkuin uskoin.

Tässä blogissa esittelen sinulle apuvälineet joilla tehostan ihon hoitoa. Ikääntyvä iho tarvitsee lisiä

*sis mainoslinkkejä

Kaipaatko boostia puhtauteen?

Pienillä silikoni harjaksilla varustettua apuvälinettä kutsun Pinkiksi Pörrääjäksi.

Pöristelen sillä kasvot aamuin illoin puhtaaksi ja olen ihan koukussa sen tuottamaan värinään, ja siihen puhtauden tunteeseen mitä se antaa.

Hieronta tekee ihonpuhdistustuksesta monin verroin tehokkaamman.

Se tunne, mikä tästä kasvohierojasta jää ihoon ei ole verrattavissa mihinkään aiemmin kokeilemaani.

Lorautan pienen määrän puhdistusöljyä/maitoa/geeliä pörrääjän harjaksiin ja käyn kasvot läpi.

Iän myötä ihon hohto himmenee. Hierova laite vie mukanaan liat, mutta myös kuolleet solukot ja tuo ihana hieronta stimuloi verenkiertoa jolloin ihon väri paranee ja se näyttää nuoremmalta.

Pinkki Pörisijä tärisyttää ja värisyttää myös väsyt pois. Kuljetan laitetta myös silmien reunoilla, jopa yläluomilla vieden nesteitä lymfakanaviin.

Leuka ja kaula kaipaa myös hierontaa, joten siellä se tuntuu niin hyvältä.

Ostin laitteen kesäkuussa ja tähän mennessä olen ladannut sen vain kerran. Laitteessa on myös monta voimakkuutta ja harjaksia eri alueelle.

Jos haluat ostaa itsellesi silikoniharjan vaikka Kicksin verkkokaupasta, sieltä löydät ihanat pinkit pörrääjät nimellä LUNA… niitä on monenlaisia ja löytyy muitakin värejä jos pinkki ei natsaa

* sis. mainoslinkin

Kasvojen kiinteytys tavoitteena?

Olen vakuuttunut: Lipper on lifter, huulet, leuat, kaula, kasvot…

Lipperin teho perustuu siihen, että sitä käyttää säännöllisesti (kaappiin sitä ei kannata ostaa)Toisto, toisto ja toisto ja tulosta tulee kuten kuntosalilla hauikseen.

Kun oivaltaa Lipperin toiminnan ja käyttää sitä, siihen ei voi pettyä. Lipper kulkee mukana missä vain ja treenin tekemiseen ei mene kauaa aikaa.

Lue ihmeessä blogi, jonka kirjoitin aiheesta alkukesästä ja blogin kautta pääset Lipperin sivuille katsomaan treeniohjeita.

https://freegrannynanny.com/2020/05/31/huulet-kapenevat-ja-leukaperat-roikkuvat-ei-enaa-vastalaake-loydetty/

Luotan tähän pieneen kuntosaliin enemmän kuin antiagevoiteisiin. Lihaksen ylläpitämiseen tarvitsemme lihastyötä ja sitä voide ei tee puolestamme.

Olen käyttänyt Lipperiä nyt muutaman kuukauden ja hurraa… leukalinjani ja nasolabialet ovat paremmat kuin aiemmin! Ilman Lipperiä lihaksisto kasvoissa jatkaisi alamäkeään …

Nyt lihakset kannattelevat kasvoja ja huulten linjaa paremmin. Lipper on hyvä keksintö ja vieläpä suomalainen sellainen.

Ledvaloshow kasvoille

Olen ostanut Led-valohoitolaitteen jo vuosia sitten.

Se oli mukana jopa Australiassa. Tämä hoito ei räjäytä ihoa kirkkaammaksi tai rypyttömäksi hetkessä , mutta tutkimustulokset valohoidosta kertovat sen toimivan pitkäaikaisessa käytössä ja hyvinkin moneen vaivaan. Kotilaiteella saadaan tuloksia hitaammin, mutta jos ei ole kiire, niin sellaista kannattaa harkita.

Valo… ihana valo

Punainen valo: aikuisen ihon hoitoon, se kiinteyttää, silottaa ja parantaa lymfa-aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Sininen valo ; rauhottaa, se sopii esimerkiksi tulehdusten hoitoon, finneille, aknelle jne…

Keltainen: on kuin C-vitamiini iholle, sillä voi siloitella pieniä ryppyjä.

Valoilla on omat taajuudet ja tiheydet, jolloin ne yltävät eri kerroksiin ihossa. On olemassa myös valkoista valoa ja vihreää.

Hoitolatkin antavat valohoitoja. Heidän laitteensa on tietenkin tehokkaampia, mutta jos haluat pienen ja kätevän LEDauttajan kotiin, suosittelen ostamana viimeistä teknologiaa.

Hae vaikkapa Kiksin verkkokaupasta laittamalla hakukenttään nimi UFO…

*sis mainoslinkin

Neulaten iho rakentuu vahvemmaksi

Mikroneulaus tekee pieniä reikiä ihoon. Siis traumatisoi, jotta ihon oma korjausmetodi herää. Iho virkistyy ,kiristyy ja raikastuu.

Telaus boostaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden toimintaa. Sen idea perustuu ihon omaan parannusjärjestelmään siksi siitä niin tykkään. Siihen miten kuljetat telaa iholle tarvitset alkuun oppia, mutta pääsääntöisesti tarkoitus on reijittää iho kauttaaltaan kasvoissa ja kaulalla, paitsi silmänaluset… Se vaatii vähän sisua ja kivun sietoa, sillä pikkuneulaset tuntuvat…

Mikroneulaus on talviajan hoito. Kesällä en neulaa, koska haluan nauttia auringosta

Telan ja ihon on oltava puhdas ja jälkihoitoon kannattaa varata ihana kosteuttava hyaluroninaamio.

Samalle päivälle ei treffejä, vaan peitto korviin ja Netflix auki. Punoitus kestää vähintään pari tuntia. En meikkaisi samana päivänä.

Mikroneulausteloja löydät mm. Kicksistä laittamalla hakukentään sanan DERMAROLLER

* sis mainoslinkin

Kosteuslisää korppuiholle

Koreamaskit ovat nyt in! Ei niitä voi välineiksi sanoa, mutta olen iloinen saadessani muutamalla eurolla helpotusta kuivaan talvi-ihooni tai voin kaunistua nopeasti ennen juhlia.

Maskeissa on runsaasti arvokkaita nesteitä ja ne kannattaa käyttää viimeiseen pisaraan asti rintakehälle, rinnoille ja käsivarsille.

Nämä maskit ovat hyvin edullisia ja niitä löytyy jokaiselle ihotyypille ja jopa marketeista.

Vaihtelua iholle ja mielelle

Kotona tehtävät hoidot eivät koskaan rentouta yhtä paljon kuin hoitolasta saadut.

On silti kiva tehostaa ihohoitoja myös kotona.

Koreanaamioita pidetään yleensä kasvoilla 10-20 minuuttia, mutta UFO, jossa on valohoito mukana pamauttaa aineet ihoon 90 sekunnissa…

Hemmottele itseäsi pimeänä aikana

Pimeä aika on rasittava, kannattaa muistaa hoitaa itseään, syödä D-vitamiineja ja juoda inkivääri teetä.

Tästä viikonlopusta teki ihanan kaksi asiaa. Vierailin ystävän luona ja sen jälkeen tuli tytär vielä yökylään.

Me äidit ollaan siitä outoja, että meille riittää se, että saamme aina silloin tällöin nähdä lapsemme hiusten heilahduksen oven suussa.

Hyvää syksyä… Hirveitä juttuja noi tietovarkaudet. Minä en ainakaan lue kenenkään terapiaistuntoja. On todella hienoa, että ihmiset hoitavat itseään joka taholta ja mielen ongelmissa ei ole mitään hävettävää.

ByTheHeart

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s