Kaunistamisen päiväkirja

Parhaat ihonhoidon apuvälineet!

*sisältää mainoslinkkejä

Pöristelen pinkillä pörrääjällä kasvot aamuin illoin puhtaaksi ja olen ihan koukussa sen tuottamaan värinään, ja siihen puhtauden tunteeseen mitä se antaa.

Hieronta tekee ihonpuhdistustuksesta monin verroin tehokkaamman.

Se tunne, mikä tästä kasvohierojasta jää ihoon ei ole verrattavissa mihinkään aiemmin kokeilemaani.

Lorautan pienen määrän puhdistusöljyä/maitoa/geeliä pörrääjän harjaksiin ja käyn kasvot läpi.

Iän myötä ihon hohto himmenee. Hierova laite vie mukanaan liat, mutta myös kuolleet solukot ja tuo ihana hieronta stimuloi verenkiertoa jolloin ihon väri paranee ja se näyttää nuoremmalta.

Pinkki Pörisijä tärisyttää ja värisyttää myös väsyt pois. Kuljetan laitetta myös silmien reunoilla, jopa yläluomilla vieden nesteitä lymfakanaviin.

Leuka ja kaula kaipaa myös hierontaa, joten siellä se tuntuu niin hyvältä.

Ihonhoito on laji, johon tarvitaan apuvälineitä. Apuvälineiden merkitys on siinä, että ne tuottaa lajin harrastajalle paremman tuloksen. Ensimmäinen apuväline on pienillä silikoni harjaksilla varustettu Pinkki Pörrääjä.

Ostin apuvälineen kauan sitten, enkä ole ladannut sitä kuin 2 x.

Laitteessa on monta voimakkuutta ja harjaksia eri alueelle.

Jos haluat ostaa itsellesi tämän ihanan surisijan alla mainos eli *affiliatelinkki, josta se löytyy.

https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/foreo/ihonhoito/kasvojenhoito/kasvojen-puhdistus/luna-mini-2-fuchsia

Pinkki apuväline ihonhoitoon!

Apuväline ihon lihaskunnon ylläpitoon!

Olen vakuuttunut, että Lipper on kuntosali, minikoossa, se nuorentaa huulet, leuat, kaulan ja kasvot!

Lipperin teho perustuu siihen, että sitä käyttää säännöllisesti (kaappiin sitä ei kannata ostaa)Toisto, toisto ja toisto ja tulosta tulee kuten kuntosalilla hauikseen.

Kun oivaltaa Lipperin toiminnan ja käyttää sitä, siihen ei voi pettyä. Lipper kulkee mukana missä vain ja treenin tekemiseen ei mene kauaa aikaa.

Lue ihmeessä blogi, jonka kirjoitin aiheesta aikoja sitten ja blogin kautta pääset Lipperin sivuille katsomaan treeniohjeita.

https://freegrannynanny.com/2020/05/31/huulet-kapenevat-ja-leukaperat-roikkuvat-ei-enaa-vastalaake-loydetty/

Luotan tähän pieneen kuntosaliin enemmän kuin antiagevoiteisiin. Lihaksen ylläpitämiseen tarvitsemme lihastyötä ja sitä voide ei tee puolestamme.

Olen käyttänyt Lipperiä nyt muutaman kuukauden ja hurraa… leukalinjani ja nasolabialet ovat paremmat kuin aiemmin! Ilman Lipperiä lihaksisto kasvoissa jatkaisi alamäkeään …

Nyt lihakset kannattelevat kasvoja ja huulten linjaa paremmin. Lipper on hyvä keksintö ja vieläpä suomalainen sellainen.

Lipper on kasvojen lihaksistoa parantava apuväline

Valoisa apuväline on…

Olen ostanut Led-valohoitolaitteen jo vuosia sitten.

Se oli mukana jopa Australiassa. Tämä hoito ei räjäytä ihoa kirkkaammaksi tai rypyttömäksi hetkessä , mutta tutkimustulokset valohoidosta kertovat sen toimivan pitkäaikaisessa käytössä ja hyvinkin moneen vaivaan. Kotilaiteella saadaan tuloksia hitaammin, mutta jos ei ole kiire, niin sellaista kannattaa harkita.

Valohoitolaite, ihonhoidon apuväline

Punainen valo: aikuisen ihon hoitoon, se kiinteyttää, silottaa ja parantaa lymfa-aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Sininen valo ; rauhottaa, se sopii esimerkiksi tulehdusten hoitoon, finneille, aknelle jne…

Keltainen: on kuin C-vitamiini iholle, sillä voi siloitella pieniä ryppyjä.

Valoilla on omat taajuudet ja tiheydet, jolloin ne yltävät eri kerroksiin ihossa. On olemassa myös valkoista valoa ja vihreää.

Hoitolat antavat valohoitoja. Heidän laitteensa on tietenkin tehokkaampia, ja olen nähnyt myytävän koko kasvot peittäviä maskin tapaisia kotikoneita.

Ainut ongelma on noissa, ettei niitä tule käytettyä. Ylläoleva valohoito on kätevä, se kulkee laukussa mukana. Olen ostanut sen nettikaupasta ja se on kiinalainen laite, ei maksanut paljoa, toimii hyvin. Käyttöohjeet ovat kuitenkin Kiinaksi, joten etsin youtubesta siihen käyttöohjeet ja löysin.

Neulaten iho rakentuu vahvemmaksi

Mikroneulaustela, ihonhoidon apuväline

Mikroneulaus tekee pieniä reikiä ihoon. Siis traumatisoi, jotta ihon oma korjausmetodi herää.

Iho virkistyy

kiristyy

raikastuu.

Neulaus boostaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden toimintaa. Sen idea perustuu ihon omaan parannus järjestelmään, siksi siitä niin tykkään.

Mikroneulaustelaa kuljetetaan iholla, tarkoituksena reijittää se. Vältä kuitenkin silmäluomia, mutta huulten yli voi hyvin telata.

Mikroneulaus vaatii vähän sisua ja pientä kipua pitää sietää, sillä pienetkin neulat tuntuvat…

Jos et uskalla tehdä tätä kotona, käy ammattilaisella. Tämä on erittäin tehokas tapa uudistaa ihoa.

Mikroneulaus on talviajan hoito. Kesällä en neulaa, koska haluan nauttia auringosta

Telan ja ihon on oltava puhdas ja jälkihoitoon kannattaa varata ihana kosteuttava hyaluroninaamio.

Samalle päivälle ei treffejä, vaan peitto korviin ja Netflix auki. Punoitus kestää vähintään pari tuntia. En meikkaisi samana päivänä.

Mikroneulausteloja löydät mm. Kicksistä laittamalla hakukentään sanan DERMAROLLER

* sis mainoslinkin

https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1519134035&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/kicks-beauty/ihonhoito/kasvojenhoito/tasmahoidot/derma-roller

Koreamaskit ovat nyt in! Ei niitä voi välineiksi sanoa, mutta olen iloinen saadessani muutamalla eurolla helpotusta kuivaan talvi-ihoon tai voin kaunistua nopeasti ennen juhlia.

Maskeissa on runsaasti arvokkaita nesteitä ja ne kannattaa käyttää viimeiseen pisaraan asti rintakehälle, rinnoille ja käsivarsille.

Nämä maskit ovat hyvin edullisia ja niitä löytyy jokaiselle ihotyypille ja jopa marketeista. Mikroneulauksen jälkeen voit hyvin rentoutua Koreamaskin alla, jossa on hyaluronihappoa. Ne pienet reijät juottavat hyaluronihappoa ihosi syvyyksiin ja kosteus säilyy pitkään, koska reikien umpeuduttua noin 2 h kuluttua, ihosi jatkaa kosteutumistaan hyaluronihapon avulla. Sillä on sellainen molekyyli, että se sitoo kosteutta itseensä moninkertaisesti.

Kotona tehtävät hoidot eivät koskaan rentouta yhtä paljon kuin hoitolasta saadut, mutta niitä voi tehdä milloin vain, ilman ajanvarauksia ja peruutuksia ja ne ovat huomattavasti edullisempia.

Itsensä hoitaminen kannattaa aina, ja apuvälineiden avulla se on monin verroin hauskempaa!

ByThe

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s