Kaunistamisen päiväkirja

Rahastusta vai kunnon opetusta?

Kuulen usein ihmisiltä, että he haluaisivat aloittaa blogin, heillä olisi paljon asiaa, mutta bloggaaminen pelottaa. Pelottaako rahastus, vai puuttuuko kunnollinen opetus?

Kysyn – mikä siinä pelottaa?

Vastaus on usein, että ihmisten kommentointi…

Ymmärrän pelon täydellisesti! Olen saanut yhden negatiivisen kommentin ja sen nielemiseen meni yli vuosi… Tuo kommentti tuli parhaalta ystävältä. Olen vielä säästynyt muiden ikäviltä kommenteilta, koska en ole niin suuri tekijä, jota kannattaisi vielä mollata. Silti joka kerta avatessani kommenttikentän –pelkään!

Jos jätän pelon takia tekemättä asioita olen (omasta mielestäni) luuseri ja siksi pakotan itseni tekemään sitä mikä pelottaa.

Alkutalvesta lähdin opiskelemaan blogijuttuja, sillä kaipasin kunnon opetusta. Pelkäsin myös rahastusta ja siksi kesti kauan valita opettaja.

Illan pimeät tunnit hikoilin koodauksen kanssa ja yritin ymmärtää uutta pohjaa… Välillä teki mieli repiä hiukset päästä tai jäädä vollottamaan sängyn pohjalle.

Pitäisi osata hakukoneoptimoida ja markkinoida ja nuoleskella Mr Googlea! Jumankeka mikä viidakko… Olisin tuhat vuotias ennen kuin oppisin kaiken.Tarvitsin opetusta, joltain joka on kokenut saman.

Päätin opiskella ja valitsin parhaan!

Päätin opiskella bloggaamisen saloja Tiia Konttisen ryhmässä.

Mietin pitkään nettivalmennukseen menoa, mutta Tiian kurssia en ole katunut päivääkään! Se on joka pennin väärtti.

KoenTiian kulkeneen juuri saman tien ja kohdanneen ne ongelmat mitä bloggarit kohtaavat.

Minulle paras aika käydä valmennus oli se, kun bloggaamista oli jatkunut jonkin aikaa ja käsitin missä tökki.

Oli suunnattoman helpottavaa löytää ongelmiin vastaus. Tiia Konttinen on täyttä rautaa, sillä se pohjatyö minkä hän on tehnyt herättää minussa nöyrän kunnioituksen!

Tämä ei ole maksettu mainos, suosittelen asioita jotka ovat auttaneet minua. Alla oleva linkki näkyy vain sinisenä tekstinä etusivu, eikä linkkinä, mutta aukeaa Tiian sivulle.

Juuri nämä ihmeellisyydet blogipohjassa saavat aina välillä hiukset irtoamaan päästä ja hilseen lentämään.

Pelottaako, että kurssit ovat rahastusta?

Rakastan tehdä videoita muista ihmisistä, en itsestäni.

Ymmärrän, että kaikki intohimot vaativat toteutuakseen mukavuusalueen ylitystä.

Löysin Annin Voimaa videosta kurssin facesta. Se on tarkoitettu videolla esiintymiskammoa kokeville. Olen käynyt vasta kurssin ilmaisversion, mutta täytyy antaa Annille täydet pojot. Uskon, että Annin maksullinen kurssi on täyden kympin arvoinen, koska 5 päivän harjoitusleiri auttoi jo paljon.

Videoita tarvitaan mm. työnhakuun. Kurssi auttaa tuohon kammoon, sillä onhan se aivan kamalaa jos hyvä työpaikka menee ohi siksi, ettet uskalla tai osaa tehdä videota itsestäsi.

Arvaa mitä? Melkein kaikki tuolla harjoitusleirillä olivat ikäihmisiä… Leiri toteutetaan facessa omassa ryhmässä. Pelkäsin eniten sitä, että olen ainut ”vanhus”. Linkin kautta pääset katsomaan mitä leiri tarjoaa ja sama ongelma, linkissä nimi ilmoittaudu harjoitusleirille.

Rahakurssi- Rahastustako?

Oletko sinä tuulihattu rahan suhteen? Valitatko sitä, ettei se riitä?

Tili tuli ja meni?

Istut tuntikausia turhautuneena miettien miksi lompakko on aina tyhjä?

Et ole ainut… Meitä on monia. Mietimme mistä se johtuu, ettei rikkaus lankea osaksemme?

Päätin kokeilla järkevältä kuulostavaa kurssia… Rahatreeniä… ja yllätyin iloisesti.

Menin bisnesnaisen tarjoamalle 30 päivän kurssille raha-asioista nettiin ja voi ei:- kunpa äitini tai isäni olisi opettanut jotain tämän kaltaista rahasta, olisin säästynyt monilta murheilta!

Sydämeni pohjasta vinkkaan tästä. Kurssi on fiksu! Minuun se upposi kuin suklaa lanteisiin. Tämä kurssi olisi tärkeä ihan jokaiselle, jota raha askarruttaa.

Linkki bisnesnaisen sivuille sanassa bisnesnainen.

Onko läskivalmennus rahastusta?

Haaveiletko timmistä vartalosta?

Niin minäkin.

Suunnitelmallisuus kaatuu ja löydän itseni aina samoista tavoista, joilla kolesteroli vain kasvaa ja vatsa pinkeytyy?

Olen huomannut, että ne ihmiset onnistuvat, joilla on vertaistukea, siksipä ilmoittautuin Muutosvalmennukseen.

Minulla ei ole oikeastaan ylipainoa, mutta rasva kerääntyy tiettyyn paikkaan kehossani, eli juuri sille vaaralliselle vatsan alueelle.

Kaipaan myös ruokavaliooni muutoksia, tarkennusta ja uusia ideoita.

Minulla on liikuntakortti työpaikaltani ja Koronan vuoksi kuntosalilla käynti jäätyi, joten maksan sillä Muutosvalmennuksen. Olen todella innoissani!

Kaipaan uutta ryhtiä ja minusta on ihanaa romuttaa omia luutuneita uskomuksia, kuten esimerkiksi sitä, että valmennukset olisivat rahastusta… Laadukkaat valmennukset antavat varmasti vastineen rahalle ja Avun siihen kysymykseen johon etsit vastausta.

Menen takuuseen näistä valmennuksista, joista olen kertonut. Toki muutosvalmennus on vasta alussa, mutta jo alku vaikuttaa hyvältä voidakseni mainita asiasta.

Minuun puree järki ja tämä valmennus vaikuttaa tarkoin harkitulta. Linkki muutosvalmennukseen…

Uuden oppiminen on ihanaa ja aika ei käy totisesti pitkäksi.

ByTheheart

iirispiiris

2 vastausta artikkeliin “Rahastusta vai kunnon opetusta?

  1. Kiinnostavaa miten paljon erilaisia valmennuksia nykyään on tarjolla. Varmasti siitä on hyötyä myös tuohon bloggauksen aloittamiseen, varsinkin tuon teknologian kanssa, itsellekin tuo koodaus on hankalaa. Itse olen hieman harkinnut yrittäjäksi ryhtymistä täällä Tampereella ja miettinyt pitäisikö käydä ensin jonkunlainen business-valmennus.

    Tykkää

    1. Olin valmennusvastainen alkuun, kunnes olin itse pattitilanteen edessä. Tunsin, että oli liikaa kysymyksiä, joihin en osannut vastata ja halusin kuitenkin jatkaa. Olen hyötynyt Tiian valmennuksesta ja samoin Sanna Kinasen niin paljon, että summa mitä niistä maksoin on tullut takaisin monin kerroin, eikä vähiten henkisesti. Suosittelen tukijoukkoa, joka valmennus usein on. Emme pärjää tässä maailmassa aina yksin, joku toinen tietää jotain jota tarvitsemme menestykseen. Kannattaa silti valita valmennus huolella ja suosituksia tarkastellen. Nettibisnestä jos aikoo, valmennus on hyvä olla, koska siellä on paljon juttuja, joista ei tiedä. Tsemppiä sun yritykselle. Yrittäminen on oikeasti aina mahtavaa ja kasvattaa ihmistä, yksin pääsee pieniin tuloksiin. Tukijoukon kera suurempiin. Iloa kevääseen ja kiitos kommentista:)<3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s