Oletko törmännyt maaenkeliin? – Vai oletko sellainen itse?

Photo by Lisa Fotios on Pexels.com

*sisältää affiliate mainoslinkin

Enkeleitä, onko heitä?

Olen vähän kadehtinut ihmisiä, joilla on enkelikokemuksia. Ne tuntuvat jotenkin niin speciaaleilta. Viesteiltä ylemmistä kerroksista, että joku pitää sinusta huolta.

Eräs ystäväni näki enkelin tanssivan rinnallaan rautatieasemalla Helsingissä. Se oli lyhyt mutta intensiivinen tanssi ja jäi ystäväni mieleen.

Ystäväni on kunnon ihminen, eikä ollut juovuksissa, eikä missään muussakaan aineessa. Näky tuli puhtaana ja kirkkaana eteen ja sillä siisti.

Siskoni kertoi jo lapsena, että näki miten taivaankansi aukeni ja enkeli lakaisi siellä taivasta. Enkeli tiputti pölyt harjastaan aukosta alas.

Photo by Designecologist on Pexels.com

Kunpa joku kirja tippuisi varpaalle

Toivon usein, että löydän sattumalta kirjan, joka tahtoo minun lukevan itsensä. Olen kuullut, että kirjat saattavat tippua ihmisen varpaille kirjastoissa tai ihan missä vain ja näin ne ilmoittavat, että sivuilla on jotain tärkeää just hänelle….

Tuota ihmettä ei ole koskaan tapahtunut, vaikka olen unelmoinut siitä vuosikymmeniä.

Mutta tänä keväänä sattuikin kummia.

Olin kirjakaupassa fiilistelemässä alekirjoja, kunnes kuulin takaani kolahduksen. Käännyin katsomaan ääntä päin ja näin omat aurinkolasini lattialla. Kas, kummaa miten en huomannut niiden lentoa.

Kyykistyin, nostin lasit takaisin päälaelle ja jatkoin katselua, hymähdin hieman sillä lasit olivat tiukkasankaiset ja pysyivät normaalisti hyvin päälaellakin.

Sitten muistin toiveen…

Päätin tarkastaa hyllyn, jonka eteen lasit putosivat ja tarkastelun jälkeen totesin – Nyyh, Ei kiinnostavaa!

Jatkoin pettyneenä pöydän tutkimista, mutta pian havahduin samaan kolahdukseen. Pum…

Aurinkolasit lensivät tismalleen samaan paikkaan selkäni taakse.

Ehkä löydän jotain, jota en tiennyt etsiväni!

Kiinnostuin kolahduksista, joita tuli kaksi peräjälkeen ja halusin tietää mitä ne viestivät…

Katsoin hyllyn läpi uudelleen todetakseni – Ei inspiroivaa.

Sitten keksin, että hyllyjen alla on tavaraa. Kyykistyin ja tiirailin. Siellä oli kolme valkoista pahvilaatikkoa, joiden päädyssä luki mustalla teksti – Oletko Maaenkeli? Sydämeni seisahtui.

Vihdoin kirja kutsui minua!

Innostuin, sillä olen puhunut maaenkeleistä. Olen puhunut tietämättä, että aiheesta on kirja. Olen puhunut tietämättä, että sellaisia on muidenkin mielestä olemassa.

Hälytin innoissani myyjän paikalle ja ostin kirjan oitis.

Vaatimattomasti enkeli

Maaenkeli on ihminen, joka ilmaantuu tyhjästä tuomaan lohtua vaikeina hetkinä. Uskon, että heitä on paljonkin.

He eivät pidä ääntä osaamisestaan, eivätkä veloita palveluitaan. He auttavat spontaanisti ja häviävät sitten jatkaen matkaa.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Löydätkö sinä höyheniä?

Vuosia sitten työhuoneeni oven takana oli suuri valkoinen höyhen. Työkaverini sanoi, että enkelit tuovat höyheniä lohduttaakseen meitä.

Olin silloin surun vallassa, enkä ollut tietoinen höyhenten viesteistä, mutta tuo tieto lohdutti minua.

Nykyään poimin höyheniä kaikkialta. Enkeleihin perehtyneet sanovat, ettei ole väliä käyttääkö höyhentakkia vai ei… Enkelit eivät valmista höyheniä, eivätkä irrota niitä siivistään, mutta he tarvitsevat höyheniä voidakseen tuoda viestinsä.

Ei ole väliä kuinka suuri höyhen on, se on viesti enkeliltä, että hän on rinnallasi ja auttaa aina.

Höyhenet tuo viestin enkeliltä

Enkelit viestivät myös numeroin

Niin hassua kuin tämä onkin. Pysähdyn katsomaan kelloa 11.11.

Se tapahtuu joka päivä.

Päätin vilkaisin mitä enkelit tuolla numerosarjalla minulle viestivät… Enkelin viesti 1111 numerosarjan kohtaajalle on

Tarkkaile ajatuksiasi- universumi toteuttaa kaikki toiveesi- suorastaan skannaa niitä päästäsi- joten valikoi ajatuksesi. Hups… kylläpä pisti miettimään.

Pyydä! Enkelit eivät toimi ilman pyyntöä

Tiestikö, että suojelusenkeleitä on useita ympärilläsi juuri nyt. Suojelusenkelit ovat pitkästyneitä, haukottelevat ja nuolevat näppejään, jos et anna niille tehtäviä. Suojelusenkeleillä ei ole lupaa auttaa sinua, ellet pyydä.

Sano toiveesi ja enkelit ilahtuvat. Se on kuin ”kilauttaisi kaverille” haluatko miljonääriksi ohjelmassa. Enkelit auttavat löytämään teitä, töitä, terveyttä, onnea, parkkipaikkoja, ihmissuhteita, avaimia ja tiesmitä…

Omat suojelusenkelini ovat huippuluokkaa, eivät lainkaan nukuksissa. Apua on tullut hankaliin hetkiin ihmeen kaltaisin keinoin.

Usko suojelusenkeleihin on lohdullista ja jokaisen etuoikeus. Ei siihen tarvita ”uskontokuntien” raamia reunoille.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Maaenkeli väsyy myös

Luettuani kirjan voin todeta, ettei maaenkelin elämä poikkea monen meidän elämästä. Se on taistelua ympärillä olevia narsisteja vastaan( joita maaenkeli vetää puoleensa kuin hunaja mehiläistä). Maaenkeli joutuu oppimaan rajojen vetoa, suurta syyllisyyttä tuntien.

Maaenkeli kuormittuu kuten ihmiset, koska ei muista hoitaa itseään. Maaenkeli lukee energioita ja tuntee niiden väleissä pienimmätkin klimpit.

Maaenkeli kokee, että ihmiset ovat hänelle vihaisia, vaikka asiaan ei ole mitään syytä. Maaenkeli aistii muiden energiat helposti joten hänelle on erityisen tarpeellista suojautua ja vetäytyä omaehtoiseen karenssiin aika-ajoin.

Maaenkelillä on tehtävänsä maanpäällä, hän ei ole syntynyt sattumalta ihmisen kehoon. Maaenkelin on kasvettava sisäisesti lujaksi ja silloin hän voi olla avuksi myös muille.

Maaenkelit ovat totuudentorvia, eivät mielistelijöitä. Auttaminen edellyttää rehellisyyttä ensin itseä ja sitten autettavaa kohtaan.

Photo by Keenan Constance on Pexels.com

Rohkea mimmi

Kirjan on kirjoittanut Doreen Virtuen.

Doreen Virtuen on suosittu Usa:ssa enkelitietämyksestään. Hän on vieraillut mm. Oprahin showssa. Hän on kirjoittanut kirjoja, tehnyt enkelikortteja ja pitänyt aiheeseen liittyviä koulutuksia. Rohkea mimmi! On rohkeaa tuoda esiin asioita, joihin enemmistö ei oikein usko. Doreenilla on koulutukseltaan psykologian tohtori ja se tietämys välittyy kirjasta myös.

En ole käynyt ENKELIhoidossa, enkä osaa suositella ketään. Olisi kiva kokeilla… Tunnetko sinä hyvän enkeliterapeutin? Millaista hoito oli? Miten se sinua auttoi?

Kommentoimalla blogia voit jakaa lukijoille tiedon yrityksestäsi, jos teet enkelihoitoja. Pääset kommentoimaan sähköpostilistalle liittymisen kautta. Sähköposteilla en sinua häiritse, saat ainoastaan uusimman blogini aina sähköpostiisi ja pääset lukemaan sen heti tuoreeltaan.

Ohessa linkki kirjakauppaan joka myy Doreenin kirjaa. Se on *affiliate linkki, jos ostat kirjan linkin sen kautta saan siitä pienen komission, mutta kirjasi hinta pysyy samana. Ole hyvä, edessä *mainoslinkki, laita kirjailijan nimi hakuun ja saat kaikki Doreenin tuotteet esiin.

Ollaan enkeleitä toisillemme!

ByTheHeart

iirispiiris

2 kommenttia artikkeliin ”Oletko törmännyt maaenkeliin? – Vai oletko sellainen itse?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s