Oletko törmännyt maaenkeliin? – Vai oletko sellainen itse?

korukulho kotona

Olen aina kadehtinut salaa ihmisiä, joilla on enkelikokemuksia. Eräs ystäväni sanoi kävelleensä Rautatieasemalla Helsingissä ja yhtäkkiä hän näki enkelin tanssivan edessään.

Siskoni kertoi, että taivaankansi aukeni ja enkeli lakaisi roskat aukosta alas ja niin edelleen. Nämä ihmiset ovat aivan tavallisia tallaajia, eivät kuulu mihinkään erityiseen uskontoon, eivätkä ole erityisen henkisiä.

Olen toivonut, että löydän sattumalta kirjan, joka tahtoo minun lukevan itsensä. Olen kuullut, että kirjat saattavat tippua ihmisen varpaalle ilmoittaakseen itsestään.

Toiveeni toteutui

Olin kirjakaupassa fiilistelemässä alekirjoja. Seisoin ahtaalla käytävällä lukien kirjojen takakansia.

Kuulin takaa kolahduksen ja käännyin katsomaan. Havaitsin omien aurinkolasien tippuneen pipon päältä lattialle.

Kyykistyin, nostin lasit takaisin päälaelle ja jatkoin katselua, hymähdin hieman sillä lasit olivat tiukkasankaiset ja pysyivät normaalisti hyvin päälaellakin.

Päätin tarkastaa hyllyn, jonka eteen lasit putosivat ja tarkastelun jälkeen totesin – Nyyh, Ei kiinnostavaa!

Jatkoin hitusen pettyneenä alepöydän tutkimista ja havahduin samaan kolahdukseen. Aurinkolasit lensivät tismalleen samaan paikkaan selkäni taakse.

Tässä on taikaa, ilahduin. Ehkä nyt löydän jotain, jota en tiennyt etsiväni!

Katsoin hyllyn läpi uudelleen todetakseni – Ei inspiroivaa.

Sitten keksin, että hyllyjen alla on tavaraa. Kyykistyin ja tiirailin. Siellä oli kolme valkoista pahvilaatikkoa, joiden päädyssä luki mustalla teksti – Oletko Maaenkeli?

Vihdoin kirja kutsui minua!

Innostuin, sillä olen puhunut maaenkeleistä ystävilleni. Olen puhunut tietämättä, että aiheesta on kirja olemassa. Olen puhunut tietämättä, että sellaisia on muidenkin mielestä olemassa.

Hälytin innoissani myyjän paikalle.

  • Onko teillä sellaista kuin… Oletko Maaenkeli-kirjaa?
  • Myyjä tiesi heti mitä tarkoitan ja haki kirjan kaupan toiselta puolelta… En olisi sitä itse löytänyt…

Enkeleitä, onko heitä?

Olen luonnehtinut maaenkeleiksi ihmisiä, jotka ilmaantuvat tyhjästä tuomaan lohtua vaikeina hetkinä. Uskon, että heitä on paljonkin. He eivät pidä ääntä osaamisestaan, eivätkä veloita palveluitaan. He auttavat spontaanisti ja häviävät sitten jatkaen matkaa.

Kuva kotialbumista

Löydätkö sinä höyheniä?

Vuosia sitten työhuoneeni oven takana oli suuri höyhen. Työkaverini sanoi, että enkelit tuovat höyheniä lohduttaakseen meitä. Olin silloin surun vallassa, enkä ollut tietoinen höyhenten viesteistä.

Nykyään poimin höyheniä kaikkialta. Enkeleihin perehtyneet sanovat, ettei ole väliä käyttääkö höyhentakkia vai ei… Enkelit eivät valmista höyheniä, eivätkä irrota niitä siivistään, mutta he tarvitsevat höyheniä voidakseen tuoda viestinsä.

Ei ole väliä kuinka suuri höyhen on, se on viesti enkeliltä, että hän on rinnallasi ja auttaa aina.

Höyhenet tuo viestin enkeliltä

Törmäätkö koko ajan samoihin numeroihin?

Niin hassua kuin tämä onkin. Pysähdyn katsomaan kelloa 11.11. Se tapahtuu joka päivä.

Päätin vilkaisin mitä enkelit tuolla numerosarjalla minulle viestivät… Enkelin viesti 1111 numerosarjan kohtaajalle on

Tarkkaile ajatuksiasi- universumi toteuttaa kaikki toiveesi- suorastaan skannaa niitä päästäsi- joten valikoi ajatuksesi. Hups… kylläpä pisti miettimään.

Doreen Virtue/kirjailija

Muistathan, että sinun on pyydettävä apua, enkelit eivät toimi ilman pyyntöä

Tiestikö, että suojelusenkeleitä on useita ympärilläsi juuri nyt. Suojelusenkelit ovat pitkästyneitä, haukottelevat ja nuolevat näppejään, jos et anna niille tehtäviä. Suojelusenkeleillä ei ole lupaa auttaa sinua, ellet pyydä.

Sano toiveesi ja enkelit ilahtuvat. Se on kuin ”kilauttaisi kaverille” haluatko miljonääriksi ohjelmassa. Enkelit auttavat löytämään teitä, töitä, terveyttä, onnea, parkkipaikkoja, ihmissuhteita, avaimia ja tiesmitä…

Omat suojelusenkelini ovat huippuluokkaa, eivät lainkaan nukuksissa. Apua on tullut hankaliin hetkiin ihmeen kaltaisin keinoin.

Usko suojelusenkeleihin on lohdullista ja jokaisen etuoikeus. Ei siihen tarvita ”uskontokuntien” raamia reunoille.

Maaenkelin elämä ei poikkea paljoakaan…

Luettuani kirjan voin todeta, ettei maaenkelin elämä poikkea monen meidän elämästä. Se on taistelua ympärillä olevia narsisteja vastaan ( joita maaenkeli vetää puoleensa kuin hunaja mehiläistä). Maaenkeli joutuu oppimaan rajojen vetoa, suurta syyllisyyttä tuntien.

Maaenkeli on usein kuormittunut auttamistöistään ja siitä, ettei muista hoitaa itseään. Maaenkeli lukee energioita ja tuntee niiden väleissä pienimmätkin klimpit.

Usein maaenkeli kokee, että ihmiset ovat hänelle vihaisia, vaikka asiaan ei ole mitään syytä. Maaenkeli aistii muiden energiat helposti joten hänelle on erityisen tarpeellista suojautua ja vetäytyä omaehtoiseen karenssiin aika-ajoin.

Maaenkelillä on tehtävänsä maanpäällä, hän ei ole syntynyt sattumalta ihmisen kehoon. Maaenkelin on kasvettava sisäisesti lujaksi ja silloin hän voi olla avuksi myös muille.

Maaenkelit ovat totuudentorvia, eivät mielistelijöitä. Auttaminen edellyttää rehellisyyttä ensin itseä ja sitten autettavaa kohtaan.

Doreen Virtuen on ollut suosiossa Usa:ssa enkelitietämyksestään. Hän on vieraillut mm. Oprahin showssa. Hän on kirjoittanut kirjoja, tehnyt enkelikortteja ja pitänyt aiheeseen liittyviä koulutuksia. Rohkea mimmi! Tietääkseni hän ei toimi enää aiheen parissa.

Videoita löytyy muutaman vuoden takaa youtubesta. Kirja on hyvin maanläheinen ja selkeä, kuten psykologian tohtorilta voi odottaakin.

Hänen kirjojaan ja enkelikorttejaan voi ostaa alla olevasta linkistä. En tee uniomystican kanssa yhteistyötä, nämä suositukset joita blogeissani annan, ovat sydämen sanelemaa, pienyrittäjien puolesta.

tilaus@uniomystica.fi

Suomessa saa enkeliterapiaa. En ole käynyt ENKELIhoidossa, enkä osaa suositella ketään erityisesti. Olisi kiva kokeilla… Tunnetko sinä hyvän enkeliterapeutin? Millaista hoito oli? Miten se sinua auttoi?

Jaa tietosi kommentissa ja laita linkki, tuetaan pienyrittäjiä myös täten.

Ollaan enkeleitä toisillemme!

ByTheHeart

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: