Eikö löydy päälle laitettavaa?- Tee treffit 8 asun kanssa

Ajatuksissa siintää asu, jota lähdet etsimään. Kurvaat ostariin. Avaat toppatakin, laitat pipon ja hanskat laukkuun, hikoiluttaa jo nyt. Lataudut shoppailuun, mekkojahtiin.

Kauppakeskuksen kuulutukset vaativat kahville, pihville ja ties mihin. Keskittymiskyky harhailee. 

Selaat rekkejä vimmatusti. Löydät jotain tuttua ja turvallista.

Sulloudut pukuhuoneeseen. Pääset sinne jonottamatta, kerrankin. Verhot eivät mene kiinni. Riisut ja pyllistelet liikkeen puolelle. Noo, ei kai kukaan huomannut.

Loisteputkivalaistus  on kuin syyttävä sormi… Salille siitä! Selluliittia, Yäk! Et sitten laita shortseja ever never, kuulitko.

Vaate jota kiskot päällesi on pieni ja seuraava koko on kaupan puolella. Kurkkaat liikkeeseen, jospa joku tulisi auttamaan. Ketään ei näy. Myyjät ovat hinnoittelupuuhissa kassan takana ja jonoakin heille on. Grrr… Ärsyttävää. 

Pukeudut, otat tavarat mukaan… Lähdet etsimään oikeaa kokoa. Löydät sen lattialta poljettuna. Pukuhuoneessa on yhtäkkiä ruuhkaa ja joudut jonottamaan. Mieliala laskee. Soijaa pukkaa ja fiilis meni jo.   

Palautat vaatteet rekkiin. Jätät sovitukset ja menet ostamaan kahvia, syöt vielä pihvinkin.

Instyleout:in liikeidea syntyi nukkuessa

 Anni Roine mietti miten toteuttaisi unelmansa vaatekauppiaana. Eräänä yönä hän heräsi ja idea oli valmis. Hän tekisi asiat hieman toisin kuin maailman vallanneet ketjumyymälät.

Hän palvelisi asiakkaita jo ennen kuin he saapuvat liikkeeseen. Asiakkaat säästäisivät aikaa ja pääsisivät kokeilemaan jotain uutta. Näin syntyi InStyleOut Lauttasaaren kattohuoneistoon.

Hyvä kauppias järjestää istumatilaa. Sohvalla on mukavaa fiilistellä muiden asuja ja lepäillä. Raikasta vettä on saatavilla. Tässä kaupassa viihtyy ja naisenergia pulppuaa iloa.

Teet treffit vaatteiden kanssa,  ne odottavat sinua siistissä nipussa, tavoitteena Perfect Match

Täytin kaavakkeen, jossa ilmoitin pituuteni, painoni, muut mittani ja kerroin vaatetyylini, toiveet ja inhokkini. Lähetin myös kuvan vartalostani. Tuon kaavakkeen perusteella minulle oli valittu asuja, jotka odottivat VAIN minua.

Sain sovittaa vaatteita rauhassa, olohuonemaisessa liikkeessä, ilman räikeitä valoja, ilman sisäänastuvia asiakkaita. Suurista peileistä näin kokonaisuuden silmänräpäyksessä, eikä minun tarvinnut astua ventovieraiden tuijotettavaksi.

Annin liikkeessä oli huomioitu vaatteiden kierrätys ja ekologisuus. Saattoi siis shoppailla niin uutta kuin vanhaakin.

Tätä olen kaivannut, ajattelin. Tälläistä shoppailun pitäisi olla. Tyyntä ja rauhallista, keskittyvää ja oivaltavaa.

Idearikkaita yrittäjiä maamme kaipaa. Yrittäjyys vaatii niin rohkeutta kuin mielikuvitustakin. Omassa putiikissa toimiminen on antoisaa, sanoo Anni.

Tässä liikkeessä ei tuputeta, mutta annetaan ideoita

Tuputus ei ole kenenkään mieleen, mutta ideoita me kaipaamme. Juhla-asujakin löytyi. Ihastuin vihreään kaftaaniin ja sähkön siniseen takkiin. Sähkönsininen puserokin miellytti.

Pidän vaatteista, joissa on rento olla ja ne eivät purista mistään. En halua nykiä helmoja alemmaksi tai peitellä kaula-aukkoja, vaatteen pitää sopia persoonaani, eikä olo saa olla epämukava. 

Samasta liikkeestä löydät vaatteita ja asusteita niin uusina kuin käytettyinä. Hintataso on kukkarolle sopiva. Valikoimaa on runsaasti. 3 tuntia hurahti nopeasti.

Ystävätapaaminen Instyleoutissa on antoisa kokemus

Instyleouttiin voit mennä kaveriporukalla tai yksin. Liike löytyy Lauttasaaresta läheltä metroasemaa. Se on kerrostalon kattohuoneistossa ja sekin lisää kokemuksen ainutlaatuisuutta.

Joskus korussa on se jokin, joka tekee asusta täydellisen. InStyleOutissa oli runsaasti koruja ja asusteita.

Kuin olisin palannut 90- luvun boutiqueen, ihanaa

Suosittelen lämmöllä treffejä kahdeksan asun kanssa. Kyllä se aina Tinder treffit voittaa.

https://www.instyleout.fi/instyleout

ByTheHeart

iirispiiris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s