Ei traumaa, mutta kirkas iho!

* tekstissä affiliate linkki

Kerro kerro kuvastin, ken on…

Eräänä harmaana kevätpäivänä tarkastelin 7 x suurentavan peilin avulla huokosten tilaa ja minun teki mieli kiljaista! Pitäisikö olla hellempi ja katsella vain 4 x suurentavasta?

Ei KÄY, haluan tietää totuuden, maksoi mitä maksoi ja nostin seiskakertaisen eteeni.

Jestas sentään ! Oikein pahaa teki! Totuus sattuu!

Olen kosmetologi ja tavalliset ihonpuhdistukset eivät enää kiinnosta… Haluan kokea jotain uutta, mutta tehokasta ja samalla rentouttavaa.

Tarvitsen peilin mukaan tujumpaa puhdistajaa.Tarvitsin vähintään hedelmähappoja!

Vaikka osaan tehdä hoitoja itsekin, rakastan lojua toisen hoidettavana.

Luin uudesta hoidosta, jossa ihoon ei tule traumoja. Hoitoa kutsutaan atraumaattiseksi. Kiinnoistuin aiheesta ja pyysin googlelta tietoja siitä kuka hoitoa tekee.

Ihoni on herkkä, punoittava, couperoottinen ja siitä syystä valitsen tarkkaan kenen annan siihen koskea. Atraumaattinen kuulosti hyvältä vaihtoehdolta, sillä en tahtonut enää yhtään verisuonen purkaumaa jo valmiiksi punaiseen nenääni.

Mitä atraumaattinen tarkoittaa? Ihoa ei puhdisteta väkivalloin ihomatoraudalla, eikä sitä kuumenneta höyryllä. Puhdistus tapahtuu naamioiden ja kuorinnan avulla ja pysyy koko ajan miellyttävällä tasolla.

Alla oleva kuva havainnollistaa puhtauden, eikö vain?

Kuka ei innostuisi näin houkuttelevasta nenäkuvasta?

NÄIN ATRAUMAATTINEN HOITO ETENEE…

Asetuin makuulle lämpimästi peiteltynä. Ihoni puhdistettiin meikistä.

Sitten vuorossa oli kasvovesi ja se oli kamferia… Siis kuulit oikein, kamferia… Ihoni viileni ensin ja sitten lämpeni lempeästi. Tämä hetki oli se jossa tullaan punaiseksi ja huokoset aukenevat.

Kamferin tuoksu vei minut kauas mummolaan, jossa pappa laittoi muutaman tipan kamferia sokeripalaan ja antoi sitä meille… Oi miten jännittävää se olikaan. Muistoissani vaeltelin mummolassa ja katsoin papan koukistuneita sormia kun hän tiputti kamferia ja minä seisoin hänen edessään suu avoinna odottamassa makuelämystä.

Sitten Pia levitti  hapon kasvoilleni. Hän kertoi siitä ensin ja varoitti, että jos nipistelee, se ei ole pahasta.  

Happo oli paksua, keltaista geeliä. Se tuntuu kirpakalta, kuten kuuluu. Happo sulattaa kuolleen solukon. Kuollut solukko tekee ihosta harmaan ja kiristävän, eikä päästä aineita imeytymään.

Mitä ihmettä, KOLME NAAMIOTA?

Happojen jälkeen tuli hieronta.   Tipahdin tajunnan rajamaille.

Hieronta rentouttaa kireitä kasvolihaksia. Saatamme yöllä purra poskiimme vallit ja kiire saa kasvomme lihakset jäykistymään. Hieronta on lempeä muistutus niille, ettei aina kuulu pingottaa.

Normaaliin hoitoon kuuluu yksi naamio, mutta Holyland hoidossa on peräti 3 juhlavaa naamiota. 

1. naamio sisälsi rauhoittavaa aloeveraa

2. naamio oli kermainen jogurttinaamio

3. naamio sulki huokoset ja oli savesta

Naamioiden tehokkuutta lisättiin kuumilla kompresseilla. Kuvitelkaa vain miltä se tuntui!!! Olen heikkona lämmön lempeyteen, vaivun sen avulla nirvanaan.

Raaka-aineet luonnosta

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, Atraumaattinen hoito on myös Holylandhoito. Holyland kuvaa raaka-aineiden alkuperää. Sinua hoidetaan pyhän maan raaka-aineilla.

Tässä hoidossa ei satu vahinkoa, ei manipulaatiota, ei kipua, ei verisuonen ratkeamia, ei arpia…

Huokoset tyhjenivät kuin itsestään ja tulee puhdasta! Katso vaikka kuvaa juuri hetki ennen hoitoa ja hetki hoidon jälkeen. Pidin pipon päässä, koska oli BADHAIRDAY, suo se anteeksi;)

Hoitoon vierähti 75 makoisaa minuuttia

Hoitola jossa kävin sijaitsee Hair Espacen tiloissa Fredalla Helsingissä.

Aikaa hoitoon kului 75 minuuttia. Tuo 75 minuuttia kiikutti minut höyhensaaren rajamaille ja juuri siellä ne parhaat päätökset syntyvät. Siellä energisoituu ja suunta elämälle selviää. Mieli uudistuu ihon ohessa, hoitavissa käsissä.

Alla linkki tarjoukseen, joka on juuri nyt menossa offerillassa.

Offerilla on oiva ostospaikka, sen kautta pääsee kokeilemaan hoitoja, joita ei ehkä muuten kokeilisi. Hinta on siellä normaalia edullisempi. Jos et asu pääkaupunkiseudulla tarkista hakukentästä toimiiko offerilla paikkakunnallasi.

Alla linkki Holyland hoitoon * käy tsekkaamassa tarjous.

Lämpimät suosittelut Holyland kokemukseen ja parantaviin käsiin.

Iloa elämääsi!

iirispiiris

ps. Miten affiliate linkki toimii? Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa tutustua tähän hoitoon ja miettiä sen hankintaa niin pitkään kuin tarvitset. Mikäli päädyt hankkimaan tuotteen linkkini kautta, saan siitä pienen komission kirjoituspalkkiona. Suosittelen vain hoitoja tai tuotteita, joihin itse luotan ja joita olen kokeillut.

4 kommenttia artikkeliin ”Ei traumaa, mutta kirkas iho!

  1. Moi.
    Mieletön ero.
    Täällä toinen Kosmetologia kaipaisi jotain uutta ja ihmeellistä. Sanana kamferi toi mulle kanssa mummolan mieleen. 😁

  2. Hei Nina, kiitos kommentista. Ero todella tuntuu ja näkyy, jopa omassa peilissä. Suosittelen kokeilemaan ja voi miten monta naamiota sainkaan kerralla…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s