Blogikodin muutos

Ihminen muuttaa kotiaan monta kertaa elämänsä aikana. Blogini toimi ensin 1,5 vuotta MeNaisten blogiyhteisössä. Siellä oli kivaa ja sain rönsyilevillä blogeillani paljon lukijoita ja ihania palautteita.

Muutos vie eteenpäin ja päätin perehtyä bloggaamiseen paremmin ja siksi vaihdoin omalle alustalle. Uusille lukijoille pieni kertaus siitä kuka olen.

Olen 61 vuotias kosmetologi ja olen harrastanut kirjoittamista koulun penkiltä asti. Se on rakkain harrastukseni, mutta pidän myös muodista, kosmetiikasta, meikeistä ja vaikka mistä. Kampaamossa voisin istua päivät päästään, jos vain hiukset pysyisivät päässä.

Blogissa pohditaan aikuisen naisen elämää. Se ei ole todellakaan tylsää.

Meille aikuisille naisille tapahtuu yhtä sun toista ja olemme hioutuneet elämän särmien myötä melkoisiksi vomanaisiksi.

Blogissa tullaan välillä palaamaan myös Australian maisemiin, sillä se oli melkoinen kasvureissu pitkään rutiinien vankina olleelle naiselle.

Australia antoi minulle mahdollisuuden hengähtää ja miettiä kuka nyt olen ja mihin suuntaan olen menossa. Siellä jakarandapuiden alla puntaroin elämäni suurimpia virstaan pylväitä ja samalla viikkasin pyykkejä, koska toimin Aupairina. On hulppeaa sanoa irti koko elämänsä ja olla aivan ilman suuntaa hetken. Sillä on elvyttävä vaikutus.

Olin todella hämilläni, että elämä paiskasi minut Australiaan. Ihmettelin sitä joka päivä, kiitollisuutta tuntien
Olin Sydneyssä Avalon Beachilla
Minä joka luulin jääneeni jumiin, olinkin irti ja vapaa

Aupairius oli erittäin mielenkiintoinen kokemus 60- vuotiaalle naiselle ja suosittelen kokeilemaan sitä, jos haluat hypätä aivan uusiin maisemiin ja nähdä itsesi uudesta suunnasta. Se oli eräänlainen pyhiinvaellusmatka ja siellä blogini sai alkunsa.

Kesätuuli kuivattaa pyykin… Myrskytuuli pieksää puita. Tuulia tarvitaan, sillä liike vie eteenpäin ja puhdistaa. Jos jää makaamaan paikoilleen saattaa luulla, että elämä on tässä, eikä se enää yllätä.

Nämä kuvat Palm Beachilta

Suomeen paluun jälkeen jouduin aloittamaan kaiken alusta. Etsimään asunnon, työpaikan ja taistelemaan itseni takaisin yhteiskuntaan työtä tekeväksi jäseneksi. Se oli hankalampaa kuin uskoinkaan.

Sanoin vakituisen työni irti ennen reissua ja annoin asuntonikin pois. Puhdistin menneisyyteni pöydän kokonaan ja luotin, että kyllä kaikki järjestyy.

Se onkin mottoni. Elämä kantaa. Elämä antaa ja kyllä se myös ottaa. Aina on suljettava ovia, jotta uudet voisivat aueta.

Pyykit liittyvät puhdistumiseen. Kaikki muutokset puhdistavat ja virkistävät.

Ihanaa, että tulit sivuille, kiitos siitä

Aion etsiä aikuisen naisen iholle, keholle ja mielelle virkistäviä juttuja. Kaikki mikä parantaa elämisen laatua on lähellä sydäntäni.

Välillä pohditaan syntyjä syviä, sillä elämää ei ole ilman tunteita. Jokaiseen päivään ne liittyvä ja ohjaavat meitä iloissamme ja suruissamme.

Ollaan kuulolla ja tehdään elämälle uusia sivuja. Selvitään uusista tuulista ja ammennetaan uusia kokemuksia. Sillä vierivänä kivenä on parempi olla kuin paikalleen jämähtäneenä sammaloituneena.

ByTheHeart

iirispiiris